Maharaja Indiaas Restaurant (alleen op di t/m do)

Dinerbon Delft Maharaja Indiaas Restaurant (alleen op di t/m do)
Adres
Nieuwe Langendijk 59
2611 VJ Delft
Telefoon
015 - 2128989
Dinerbon Delft Maharaja Indiaas Restaurant (alleen op di t/m do)
Dinerbon Delft Maharaja Indiaas Restaurant (alleen op di t/m do)

Let op: hier kunt u alleen van di t/m do terecht met uw Diner Cadeau

Maharaja haalt India naar Delft toe! Bij Maharaja kunt u volop genieten van de Indiase keuken. Maharaja is het gehele jaar geopend, zelfs op feestdagen. Iedere dag van 17:30 tot 22:30 heeft u de mogelijkheid om de zalige Indiase keuken te ervaren. Kom langs met uw dinerbon en proef van de heerlijke kleurrijke Indiase keuken.

Maharaja geeft een uitgebreide keuze aan smakelijke Indiase gerechten. Zo is er bij Maharaja voor ieder wat wils. Mocht u zeer gevoelig zijn voor pittig eten dan is dat geen probleem! Zo bieden we ook genoeg keuze uit milde gerechten. Een ding hebben alle gerechten bij Maharaja overeen. De gerechten zijn bereid met de lekkerste kruiden zoals ze dat alleen bij de Indiase keuken kunnen. Kom binnen met uw dinerbon en laat u verassen door de kleurrijke smaken van de Indiase keuken. Bij Maharaja willen we altijd alles zo speciaal mogelijk maken. Zo staat het personeel altijd klaar om te luisteren naar uw wensen om een zo’n zalig mogelijke maaltijd voor u te bereiden.  

Bij binnenkomst waant u zich gelijk in een prachtige kleurrijke omgeving. Door het op India geïnspireerde interieur met felle kleuren zorgt ervoor dat u een stukje sfeer kan proeven van het échte India. Bij ons is het ook mogelijk om uw eten af te halen, zo geven wij de kans om in uw eigen huis te genieten van een van onze heerlijke gerechten.

Zien we u snel een keer voorbij komen? Schuif gerust aan en vergeet uw dinercheque niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10