Restaurant van der Dussen

Dinerbon Delft Restaurant van der Dussen
Adres
Bagijnhof 118
2611 AS Delft
Telefoon
015-2147212
Dinerbon Delft Restaurant van der Dussen

Restaurant Van Der Dussen is mooi gelegen in de hoek van het oude Bagijnhof in Delft. U kunt hier heerlijk genieten van uw diner met uw dinercheque! Van Der Dussen heeft een prachtige inrichting met oude stijlen en een moderne tint. De oude stijlen zijn behouden van de mooie geschiedenis die Van Der Dussen heeft. Niet alleen uw smaakpapillen zullen genieten tijdens uw bezoek, ook uw ogen zullen zich uitkijken door de prachtige inrichting. U kunt tijdens het bemachtigen van uw gerecht recht de keuken in kijken. Van Der Dussen heeft niets te verbergen en is juist trots op hun vak en de vakbekwame keukenbrigade. Als u liever wat besloten zit kunt u terecht in de lounge van het restaurant.

De koks maken heerlijke gerechten klaar door al hun passie en liefde erin te stoppen. U heeft met uw dinerbon verschillende keuzes uit heerlijke soorten gerechten.  Zo is er onder andere: Wilde rode gamba met avocado, groene appel en luchtige cocktailsaus, Bisque met King crab, bosui en rouille, en gebakken schouderhaas met hazelnoot, andijvie stamppot en rode wijn jus. Er zijn natuurlijk nog veel meer heerlijke gerechten waar u uit kunt kiezen! Ook zijn er tal aan rode en witte wijnen waar u uit kunt kiezen. Zo is er bijvoorbeeld de rode wijn Monte Tessa Negroamaro uit Italië of de witte wijn Pegasus Bay – Sauvignon, Semillon uit Nieuw Zeeland.

Met uw dinercheque of dinerbon eten bij Van Der Dussen betekent genieten van eerlijke en heerlijke gerechten in een aangename en warme omgeving!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10