Sevenhills Bistro en Lounge

Dinerbon Delft Sevenhills Bistro en Lounge
Adres
Achterom 165
2611PN Delft
Telefoon
015-2128903
Dinerbon Delft Sevenhills Bistro en Lounge

Sevenhills Bistro & Lounge is een unieke plek in een karakteristiek pand in het centrum van Delft, waar u nu ook uw Dinerbon kunt verzilveren. De eigenaren hebben een geheel nieuw concept ontwikkeld. De hele bistro ademt namelijk een New York sfeer, door zowel de inrichting als de menukaart. Kom langs en geniet van de gemoedelijke ambiance en verfijnde gerechten.

Bij Sevenhills Bistro & Lounge bent u welkom van dinsdag tot en met zondag vanaf 12:00. Neem dan ook gerust uw Dinerbon mee! Sevenhills is de ultieme locatie voor een lichte of vullende lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner. Op de dinerkaart staan gerechten die geïnspireerd zijn door keukens van over de hele wereld, net zoals u zou verwachten in een multiculturele stad als New York. Als voorgerecht kunt u bijvoorbeeld zowel Italiaanse vitello tonato als Japanse sashimi en tataki bestellen. Uiteraard mogen de Amerikaanse klassiekers ook niet ontbreken. U kunt bij Sevenhills Bistro & Lounge bijvoorbeeld in ruil voor uw Dinercheque een US Black Angus en T-bone steak krijgen, maar ook een sappige hamburger. De porties zijn ook traditioneel Amerikaans. Krijgt u het niet op? Dan krijgt u gewoon een doggy bag!

Zoekt u nog een leuke borrellocatie om uw Dinercheque te besteden? Ook dan bent u bij Sevenhills aan het goede adres. Ze hebben namelijk diverse borrelplanken en zelfs oesters! Daarbij kunt u een lekker glas wijn of speciaalbiertje bestellen. Het lijkt net alsof u in een hippe tent in The Big Apple zit.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10