Brasserie Up

Dinerbon Den Haag Brasserie Up
Adres
Javastraat 69A
2585AG Den Haag
Telefoon
070 3608381
Dinerbon Den Haag Brasserie Up

Welkom bij Brasserie Up, een uniek concept in Den Haag en omgeving. In deze gezellige brasserie, waar u met uw dinerbon meer dan welkom bent, staat diervriendelijkheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. U kunt er met uw dinercheque terecht voor een (h)eerlijke lunch, een smakelijk ijsje of een kop koffie met wat lekkers erbij. Alles van de kaart wordt bereidt met streekproducten van duurzame leveranciers uit de buurt. Zo is uw lunch niet alleen extra smaakvol, maar ook nog eens heel verantwoord! Dat maakt genieten dubbel zo leuk.

Werken met duurzame en diervriendelijke producten is echter niet hetgeen dat deze brasserie zo uniek maakt. Het unieke aspect is het team dat de brasserie runt. In Brasserie Up krijgen namelijk zestien mensen de kans om hun leven – na een zeer moeilijke periode van verslaving – weer op de rails te krijgen. Zij bouwen bij Brasserie Up aan een betere toekomst door deze stage te combineren met een opleiding. Hierbij worden ze uiteraard begeleid door bevoegde leermeesters, waardoor de kwaliteit van het eten ten alle tijden gegarandeerd is.

Lijkt het u leuk om uw dinerbon te besteden in deze brasserie met een bijzondere missie? Dan bent u van harte welkom in het gezellige pand aan de Javastraat 69A. Wanneer het weer het toelaat kunt u heerlijk buiten zitten in de zon met uw ijsje of uw kopje koffie, maar ook wanneer het Hollandse weer u in de steek laat is het binnen goed toeven. Wees welkom bij Brasserie Up met uw dinercheque en geef zowel uzelf als het bijzondere team van Brasserie Up een positieve boost!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10