Brasserie Soho

Dinerbon Den Haag Brasserie Soho
Adres
Lange Houtstraat 3
2511 CV Den Haag
Telefoon
070 326 0328
Dinerbon Den Haag Brasserie Soho
Dinerbon Den Haag Brasserie Soho
Dinerbon Den Haag Brasserie Soho

Cucina Soho is gelegen in het hart van de hofstad Den Haag. Bij ons bent u van harte welkom om te genieten van de Italiaanse keuken in pure en eerlijke vorm en u onder te laten dompelen in de Italiaanse gastvrijheid. Wij hechten aan een informele sfeer waar u zich snel op uw gemak zult voelen. Wij geloven in de kracht van eenvoud. Een eigentijdse trattoria is wat de lading zo ongeveer wel dekt. Bij mooi weer is het overigens ook uitstekend vertoeven in onze binnentuin.

 

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid(e) lunch of diner, maar ook voor een eenvoudige(re) variant of gewoon voor een snack met een drankje aan onze bar. Wij heten kleine gezelschappen maar ook grote(re) groepen een warm welkom, of u nu jong bent of ouder of ergens daar tussenin.

Onze keuken is gebaseerd op de plattelandskeuken en traditionele keuken van Italië. Wij serveren ongecompliceerde gerechten, maar laat u niet misleiden… eenvoudig, maar bomvol smaak en door net weer even dat andere ingrediënt te gebruiken met verrassende effecten!

 

Wij hebben veel aandacht voor seizoensproducten. Wij gebruiken eerlijke ingrediënten die wij graag in hun waarde laten. Onze regelmatig wisselende menukaart is compact, met voldoende keuze voor iedereen. Wij zorgen altijd voor een mooi evenwicht tussen vis, vlees en groentegerechten. Als vegetariër zit u bij ons dus ook prima. Glutenvrij brood en pasta hebben wij ook altijd in huis.

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10