Op de Weis

Dinerbon Den Haag Op de Weis
Adres
Weissenbruchstraat 39
2596GB Den Haag
Telefoon
070 7520832
Dinerbon Den Haag Op de Weis

Op de Weis in Den Haag is een gezellige espressobar, lunchroom en speciaalzaak voor koffie en thee. Je vindt Op de Weis in de rustieke Weissenbruchstraat, een sfeervol winkelstraatje in de statige wijk Benoordenhout. In deze gezellige winkel met lunchroom kun je in alle rust genieten van de lekkerste espresso en cappuccino. Het is ook de ideale plek voor een heerlijke lunch tijdens een dagje shoppen in het Haagsche centrum of als gezellige onderbreking van je werkdag. Het vriendelijke personeel doet er alles aan om je verblijf tot een onvergetelijke ervaring te maken! Op de Weis organiseert ook de leukste uitjes zoals een Britse high tea, barista workshops en cursussen in de kunst van zogeheten ‘Latte Art’, dat is het maken van mooie bloemen en andere decoraties met melk bovenop het schuim van een kop cappuccino. Vanzelfsprekend kun je bij deze leuke zaak afrekenen met je Dinerbon of Dinercheque.

Op de menukaart vind je een ruime keus aan lekkere broodjes en sandwiches met diverse soorten kaas, kip en salades. De ambachtelijk gebakken broodjes, knapperig van buiten en zacht van binnen, zijn voor trouwe klanten een reden om regelmatig terug te komen. Probeer ook eens een van de heerlijke tosti’s van de grill met keuze uit wit of bruin brood. Voor kinderen heeft Op de Weis een echte traktatie op het menu: verse huisgemaakte pannenkoeken om zelf te beleggen met stroop of andere beleg naar keuze. Bij een echte specialist in koffie en thee verwacht je natuurlijk een ruime keus aan warme dranken en dat maakt deze speciaalzaak helemaal waar! Tientallen soorten zwarte, groene, witte en speciale thee worden met grote zorg en vakmanschap bereid voor de gasten, net als het uitgebreide assortiment koffie. Alle soorten koffie zijn ook zonder cafeïne verkrijgbaar en naar keuze met verse biologische melk of sojamelk.

In het winkelgedeelte vind je een ruim aanbod aan espressomachines, versgebrande koffiebonen en verse of verpakte theesoorten. Ook een leuk idee om cadeau te geven! De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur en zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10