Fratelli Den Haag

Dinerbon Den Haag Fratelli Den Haag
Adres
Tournooiveld 1
2511 CX Den Haag
Telefoon
070 345 90 37

Het Italiaanse restaurant Fratelli in Den Haag is zonder twijfel gelegen op een van de mooiste locaties van de hofstad. Vanaf je tafeltje in deze sfeervolle eetgelegenheid kijk je uit over de prachtige Hofvijver met de eeuwenoude gebouwen van het Binnenhof en het Mauritshuis op de achtergrond. Je kunt hier letterlijk zwaaien naar de minister-president in zijn torentje, een schilderachtig gebouwtje dat recht tegenover het restaurant ligt. Bij Fratelli kun je genieten van de traditionele Italiaanse keuken. Het vriendelijke personeel heet je van harte welkom en zal graag je dinerbon of dinercheque accepteren. De klassiek geschoolde Italiaanse koks bereiden hier de lekkerste gerechten met verse en seizoensgebonden producten. Proef de huisgemaakte pasta tijdens een gezellige lunch of een relaxed diner en je waant je ineens in het zonnige Toscane of het historische Rome. Alsof je écht in Italië bent, zo lekker kun je hier eten!

Volgens goed Italiaans gebruik kun je hier in alle rust de hele avond tafelen. Je kunt de speciale dagschotel bestellen of je keus maken uit al het lekkers op de menukaart. Op de kaart vind je een steeds wisselende selectie van heerlijke antipasti (voorgerechten) met onder meer carpaccio’s, mozzarella en verse vis. De keus aan pastagerechten is zeer uitgebreid en de koks zijn duidelijk echte specialisten in het bereiden van de lekkerste sauzen. Als de hoofdgerechten met vlees of vis worden geserveerd komt de chef-kok graag aan je tafeltje vertellen wat voor bijzonders hij heeft bereid. Liefhebbers van een originele Italiaanse pizza kunnen hier terecht voor een ruime keus aan diverse pizza's met vlees, vis en groenten.

Een bezoek aan de vele bezienswaardigheden van Den Haag kun je perfect combineren met een heerlijke lunch of diner bij Fratelli. Het restaurant ligt op loopafstand van het grote winkelgebied in de Haagse binnenstad en ook diverse musea zoals het Mauritshuis, de Gevangenpoort en Museum Bredius liggen in de directe omgeving. Fratelli is dagelijks geopend van 11:00 uur tot 23:00 uur en is gemakkelijk bereikbaar met tram en bus. Parkeren kun je in een van de parkeergarages van het Haagse centrum of onder het Malieveld.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10