Indiaas Restaurant Maharani

Dinerbon Den Haag Indiaas Restaurant Maharani
Adres
Noordeinde 93
2514 GD Den Haag
Telefoon
070 - 3658874
Dinerbon Den Haag Indiaas Restaurant Maharani
Dinerbon Den Haag Indiaas Restaurant Maharani
Dinerbon Den Haag Indiaas Restaurant Maharani

Heeft u nog nooit genoten van de Indiase keuken, of heeft u zin om te dineren in een restaurant waar aan de Indiase keuken op frisse en eigenzinnige wijze vorm wordt gegeven? Neem dan uw Dinerbon mee, want u hoeft niet het vliegtuig naar India in te stappen. Indian Restaurant Maharani biedt  dit alles, en meer. Bij Maharani kunt u met uw Dinerbon genieten van een authentieke Indiase ervaring. Ervaar traditionele Indiase gastvrijheid en authentiek Indiaas eten dat gemaakt wordt volgens recepten die al tijden in de familie worden doorgegeven. Maharani is opgericht in 1982 en ligt in het centrum van Noordeinde, op een klein afstandje van Paleis Noordeinde. Wij leveren dus al 30 jaar lang consistent Indiase gerechten van de hoogste kwaliteit. Dat komt natuurlijk niet vanzelf en ervoor zorgen dat onze gasten zich comfortabel voelen en kunnen genieten van onze prachtige Indiase gerechten is dan ook een constante uitdaging. Eén die wij natuurlijk met passie aangaan elke dag.

Onze menukaart is uitgebreid en divers en bevat allerlei Indiase lekkernijen. Uiteraard zijn de curries goed vertegenwoordigd, net als de tandoorigerechten en ook de vegetarische gerechten. Uiteraard gaat dit onder begeleiding van heerlijk Indiase broden en wordt het geheel afgesloten met een lekker Indiaas dessert. Onze expertise huist in de tandoorigerechten, die worden gemaakt in een traditionele klei-oven, de tandoor. Onze chefs zijn erg bedreven in het beoordelen van de temperatuur van de oven, waardoor elk gerecht heerlijk gebakken wordt.

Wij willen u met uw Dinercheque dan ook graag uitnodigen om u bij Maharani onder te dompelen in de exotische Indiase keuken. Hopelijk tot snel!

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10