Love & Peas

Dinerbon Den Haag Love & Peas
Adres
Weimarstraat 37a
2562 GP Den Haag
Telefoon
070 887 8940

Bent u een liefhebber van lekkere verse humus, en lijkt het u leuk om de Palestijnse vegetarische keuken te gaan ontdekken met uw dinerbon? Dan moet u bij restaurant Love & Peas zijn, een bijzonder restaurant dat is gevestigd aan de Weimarstraat 37a in Den haag. Restaurant Love & Peas is begonnen als een pop-up restaurant ergens verborgen op de derde verdieping van een pand in het centrum. In 2015 vonden de eigenaars Yuval en Muawi echter een mooie grote nieuwe locatie aan de Weimarstraat. Op die warme en gastvrije locatie bent u nu met uw dinercheque welkom voor heerlijke Palestijnse vegetarische specialiteiten.

Yuval Gal is de enthousiaste kok die in de keuken van restaurant Love & Peas met veel toewijding de lekkerste gerechten bereidt, waar u vervolgens met uw dinerbon van kunt gaan genieten. U kunt uiteraard vele verschillende soorten humus proberen, met brood en andere bijpassende garnituren. Er staat echter nog veel meer op het menu. Wat precies, dat zal u zelf moeten gaan ontdekken tijdens uw bezoek aan restaurant Love & Peas! Neem plaats aan een van de mooie houten tafels en laat u door de bediening informeren over de verschillende specialiteiten en bijpassende dranken.

Een bezoek aan Love & Peas staat garant voor een avond vol culinaire ontdekkingen. Leer de vele verschillende smaken uit de Palestijnse keuken kennen en kies zelf uw favoriete gerecht van de kaart! Vergeet bij uw bezoek aan dit bijzondere restaurant niet om uw dinercheque mee te nemen voor het betalen van de rekening aan het eind van een geslaagde avond.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10