Restaurant El Basha

Dinerbon Den Haag Restaurant El Basha
Adres
Laan 6-8
2512 GM Den Haag
Telefoon
070 - 3657776
Dinerbon Den Haag Restaurant El Basha
Dinerbon Den Haag Restaurant El Basha
Dinerbon Den Haag Restaurant El Basha

Indien u wel zin hebt in een lekkere pizza, Turks of Italiaans, en in Den Haag of omgeving woont, dan is het een goed idee om eens langs te gaan bij restaurant El Basha. In dit Turkse specialiteitenrestaurant bent u van harte welkom met uw dinerbon om te komen genieten van een heerlijke ontspannen sfeer, onvervalste Turkse gezelligheid en de lekkerste Turkse pizza’s en andere specialiteiten. Het restaurant bestaat al sinds 1991 en is onderhand een begrip in de Haagse Binnenstad. Laat u vervoeren door de lekkerste gerechten en volle Arabische wijnen en beleef Turkije midden in Den Haag.

Bij restaurant El Basha proeft u met uw dinercheque de heerlijke smaken van het midden Oosten. De chef heeft geprobeerd om de beste specialiteiten uit landen als Israël, Egypte en Iran mee te nemen in het menu. Zo staan er op de kaart traditionele gerechten uit Turkije en omliggende landen, die met een modern tintje zijn klaargemaakt. Ook geheel nieuwe creaties staan op de kaart, die wel zijn gemaakt met vertrouwde smaken en ingrediënten. Aan de bar bij El Basha drinkt u bovendien de lekkerste Turkse Muntthee, terwijl u een gezellig praatje maakt met de barman. El Basha is echt een plek om thuis te komen na een lange dag, waar u weer even helemaal kunt opladen en ontspannen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit klassieke, maar toch ook zeer eigentijdse Turks-Oosterse restaurant in het hart van Den Haag? Breng dan snel een bezoek met uw dinercheque en laat u verassen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10