Tri Tunggal

Dinerbon Den Haag Tri Tunggal
Adres
Noordeinde 143
2514 GG Den Haag
Telefoon
070 - 3600152
Dinerbon Den Haag Tri Tunggal

Aan het Noordeinde in Den Haag staat restaurant Tri Tunggal. U kunt met uw dinerbon hier de drie gebieden waar de Indonesische keuken zijn oorsprong vindt. De gebieden Java, Sumatra en Manado Sulawesi staan centraal. Bij restaurant Tri Tunggal zult u zich in een echte huiskamersfeer bevinden. Tri Tunggal straat veel rust en gezelligheid uit. Een geschikt restaurant om met uw date, familie of vrienden heen te gaan! De vriendelijke en kundige bediening zal ervoor zorgen dat u tevreden bent, want bent u tevreden dan is Tri Tunggal dat ook!

In de keuken van Tri Tunggal worden de heerlijkste Indonesische gerechten bereid. De traditionele gerechten bestaan uit vlees, vis , vegetarisch en rijsttafels in verschillende samenstellingen. Tri Tunggal gebruikt alleen maar dagverse ingrediënten bij het bereiden van de gerechten. Zo komt de smakencombinatie tot een uitstekend geheel. Dit zorgt wederom ook voor gerechten van hoge kwaliteit. Voor uw dinercheque zult u dus alleen maar kwaliteit eten krijgen! Een aantal gerechten van de kaart zijn: gebakken tofu met garnalen of groenten, van de grill gegrilde varkens saté, rundvlees in cocosmelksaus en hete vis geroosterd in een gevouwen bananenblad. Ook zijn er andere soorten gerechten aanwezig.  Het personeel kan u helpen met adviezen geven over de verschillende gerechten. Heerlijke dingen voor jong en oud om van te smullen!

Tri Tunggal is geopend van maandag t/m vrijdag van 18:00 uur tot 22:00 uur, en zaterdag en zondag van 17:00 uur tot 22:00 uur. Kom snel eens langs met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10