Jacks Steakhouse

Dinerbon Dordrecht Jacks Steakhouse
Adres
Baanhoekweg 50
3313LP Dordrecht
Telefoon
078 6211221
Dinerbon Dordrecht Jacks Steakhouse
Dinerbon Dordrecht Jacks Steakhouse
Dinerbon Dordrecht Jacks Steakhouse

Jack’s Steakhouse is een uniek restaurant aan het randje van de Dordtse Biesbosch in Dordrecht. Wat het restaurant zo uniek maakt is dat ze zich richten op een breder segment dat alleen vlees. De visliefhebber en vegetariër zijn er namelijk ook van harte welkom én u heeft de ruimte om de gerechten zelf samen te stellen. U kunt er nu ook komen eten met uw Dinerbon! Jack’s Steakhouse is dagelijks geopend tussen 11:30 en 22:30.

Bij Jack’s Steakhouse kunt u zowel lunchen als dineren met uw Dinerbon. Kwaliteit staat hoog bij hen in het vaandel. Ze werken alleen samen met de allerbeste slagers, vishandels en patissiers in de regio. Door het gebruik van verse producten en de specifieke grillbehandeling, krijgen de gerechten een heerlijke authentieke smaak. Zo serveren ze bijvoorbeeld hamburgers van Clare Valley Gold rundvlees. Deze Black Angus runderen komen uit Australië, en leven in het ideale landschap om het vlees optimaal op smaak te brengen. Het vlees wordt sappig, extra zacht en super van kwaliteit. Proef het nu zelf met uw Dinercheque! Naast de burgers serveren zo ook nog diverse biefstukken, spareribs, runderstoofpot, gebakken visjes, kippenvleugels en vegetarische gerechten.

De echte vleesliefhebber kan ook een ‘’Meat Lovers Combination’’ bestellen met zijn of haar Dinercheque. Dan krijgt u een heerlijke proeverij, bestaande uit tournedos, kalfsoester en Iberico Lomo. Stuk voor stuk genieten! Kies daar nog een bijpassend glas wijn uit Californië of Argentinië bij en uw avond is geslaagd.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10