Bistro in de File

Dinerbon Hellevoetsluis Bistro in de File
Adres
Kerkstraat 14
3221 AG Hellevoetsluis
Telefoon
0181 - 325220
Dinerbon Hellevoetsluis Bistro in de File
Dinerbon Hellevoetsluis Bistro in de File
Dinerbon Hellevoetsluis Bistro in de File

 

Bistro in de File is een leuk restaurant waar u nu met uw dinerbon terecht kan! Het restaurant is gelegen in het oude centrum van Hellevoetsluis aan de Kerkstraat vlakbij de jachthaven. Het restaurant is gevestigd in een prachtig wit pand. Het is te herkennen aan de mooie sierlijke lampen die aan de buitenkant van het restaurant hangen en de grote bloempotten die buiten voor de deur staan. Binnen heeft het restaurant een prachtige moderne en chique inrichting. U zult hier in een aangename sfeer kunnen eten met uw dinercheque! Bij aankomst kunt u wel stellen dat het restaurant mooi en verzorgd is. Het restaurant is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen. Kom dus gezellig langs met uw gezin of met uw vrienden, het maakt voor Bistro in de File niets uit!

 

De koks zullen hun uiterste best doen om u de beste gerechten te serveren. Als voorgerecht worden er warme en koude voorgerechten geserveerd, maar ook huisgemaakte soepen. Voor de hoofdgerechten zijn er vlees- en visgerechten, zoals: Hollandse biefstuk, pepersteak, schnitzel ‘’in de file’’, gamba’s, gebakken mosselen, zeilvisfilet, etc. Als desserts zijn er onder andere vanille ijs met slagroom, Coupe Ferrero met een scheutje kahlua en Hazelnootijs met stukjes kletskoppen en karamelsaus aanwezig. Voor de allerkleinste zijn er kindergerechten aanwezig. Op deze manier kan iedereen optimaal genieten van de avond!

 

Bistro in de File is geopend van maandag tot en met zondag van 17:00 uur tot 22:00 uur. In de File accepteert graag uw dinercheque of dinerbon neem deze dus zeker mee!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10