Flora Hillegom

Dinerbon Hillegom Flora Hillegom
Adres
Hoofdstraat 55
2181EB Hillegom
Telefoon
0252 515100
Dinerbon Hillegom Flora Hillegom

Hotel Flora staat aan de Hoofdstraat in Hillegom. Het is prachtig gelegen tussen de kleurrijke Bollenstreek die vlak tegen de duinen aan ligt. In hotel Flora zit restaurant Flora waar u uw dinercheque kunt besteden. U kunt in Hillegom heerlijk genieten van een wandeling op het prachtige strand of van de rust in de kleurrijke omgeving van het restaurant. De inrichting is kleurrijk en creatief en straalt veel warmte en gezelligheid uit. Er is een leuke bar aanwezig en een openhaard met daaromheen hout opgestapeld. Het gezellige personeel staat van de ochtend tot in de avond voor u klaar. Voor restaurant Flora is het namelijk belangrijk dat u tevreden bent!

Voor uw dinerbon kunt u kiezen uit heel veel heerlijke gerechten. Er is onder andere runder carpaccio, duo vis, gegrilde courgette (vegetarisch), salade van parelhoen, bospaddenstoelensoep, tournedos, duo kalfsoester en sukade, hamburger XXL, hangop, kaasplateau en nog veel meer heerlijke gerechten! Ook zijn er weekgerechten en is er een lunchkaart waar volop heerlijke gerechten staan! U kunt verwachten dat de gerechten van hoge kwaliteit zijn. De koks steken namelijk veel tijd en liefde in de gerechten en daarbij maken zij de gerechten ook elke dag vers, zodat de gerechten een uitstekende smaak blijven houden.

Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag van 8:30 uur tot 23:00 uur. U wilt toch ook eens heerlijk eten? Ga dan snel met uw dinercheque of dinerbon naar restaurant Flora!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10