Bocconi Pasta Italiana

Dinerbon Leiden Bocconi Pasta Italiana
Adres
Burgsteeg 6
2312JS Leiden
Telefoon
071-5136656
Dinerbon Leiden Bocconi Pasta Italiana
Dinerbon Leiden Bocconi Pasta Italiana

Welkom bij restaurant Bocconi pasta Italiana. Dit traditionele Italiaanse specialiteitenrestaurant is gelegen in de Burgsteeg in leiden, en is een culinaire ontmoetingsplek waar de gasten zich thuis voelen en waar ze zowel smaken als ervaringen met elkaar kunnen delen. U bent bij dit gezellige restaurantje welkom om met uw dinerbon te komen proeven van al het lekkers. Binnen in het restaurant is de inrichting eenvoudig en modern, zodat alle aandacht naar het lekkere Italiaanse eten kan gaan. Wel hangt er regelmatig leuke kunst aan de muur, wat samen met de inval van veel licht zorgt voor een gezellige en gemoedelijke ambiance.

Bij restaurant Bocconi pasta Italiana kunt u alleen, samen of met vrienden en familie komen genieten van de traditionele Italiaanse delicatessen, die allemaal met evenveel liefde voor u worden bereid. In elk gerecht proef je de passie waarmee de chef het heeft gemaakt en ook de Mediterrane zon. Uiteraard gebruikt de chef alleen de meest verse ingrediënten om voor u de beste smaak te garanderen. Bij Italiaans eten hoort uiteraard ook een goed glas wijn. Laat u informeren over de lekkerste combinaties van de verse Italiaanse specialiteiten en de vele goed gerijpte Italiaanse wijnen, en haal zo het allerbeste uit uw maaltijd bij restaurant Bocconi pasta Italiana.

Bent u benieuwd geworden naar al het lekkers dat dit gezellige Italiaanse restaurantje in Leiden u te bieden heeft? Breng dan een bezoek aan de Leidse Burgsteeg en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10