Just Meet (geen e-voucher, alleen Fysieke Cadeaukaarten)

Dinerbon Leiden Just Meet (geen e-voucher, alleen Fysieke Cadeaukaarten)
Adres
Breestraat 18
2311 CR Leiden
Telefoon
0717 504570
Dinerbon Leiden Just Meet (geen e-voucher, alleen Fysieke Cadeaukaarten)
Dinerbon Leiden Just Meet (geen e-voucher, alleen Fysieke Cadeaukaarten)
Dinerbon Leiden Just Meet (geen e-voucher, alleen Fysieke Cadeaukaarten)

In een prachtig monumentaal pand in de gezellige binnenstad van Leiden is restaurant Just Meet gevestigd. De naam verwijst op speelse wijze naar het doel dat eigenaar en chef-kok George Jasper voor ogen had toen hij dit restaurant opende: een relaxte, ongedwongen plek om simpelweg ontmoetingen te hebben (in het Engels ‘just meet’) met familie of vrienden onder het genot van een diner zonder poespas maar met vooral vlees van topkwaliteit. Nogmaals ‘just meat’ dus, maar dan met een iets andere spelling. Het restaurant bestaat uit twee sfeervolle en klassiek gedecoreerde zalen die gescheiden worden door een prachtige marmeren gang. Gastvrijheid met veel aandacht voor de gasten staat hier hoog in het vaandel, met uiterst vriendelijke en beleefde obers die ervoor zorgen dat je je hier echt welkom voelt. Afrekenen met je Dinerbon of Dinercheque is vanzelfsprekend mogelijk.

Bij Just Meet draait het in de eerste plaats om ‘meat’, vlees dus, maar dan wel de echte Black Angus steaks en ander zorgvuldig gerijpt rundvlees uit Ierland. Naast T-bonesteaks en ribeyes vind je op de menukaart ook diverse gerechten zonder vlees, zoals bijvoorbeeld visschotels met de vangst van de dag (in lijn met de huisstijl aangeduid als ‘Just Fish’). Ook is er een heerlijke vegetarische tortellini verkrijgbaar met courgettes en aubergines. Het bestellen van drankjes is hier een verhaal apart: naast een wijnkaart met ruim veertig heerlijke wijnen is er ook een speciale ginkaart met keus uit meer dan honderd(!) verschillende soorten. Just Meet doet niet aan vaste kindermenu’s omdat de chef-kok zijn jongste gasten serieus neemt. In overleg met ouders en kinderen worden de kleintjes blij gemaakt met iets dat ze echt lekker vinden. Dat kan een vertrouwd succesnummer als frietjes met kroketten zijn, maar ook vis van de grill of iets anders. Ook de kleinste klantjes zijn hier koning.

Restaurant Just Meet is op dinsdag tot en met zondag geopend van 17:30 uur tot 22:30 uur. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer, met station Leiden Centraal op ongeveer tien minuten loopafstand. Als je met de auto komt kun je parkeren tegenover het station.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10