Pannenkoekenhuis de Schaapsbel

Dinerbon Leiden Pannenkoekenhuis de Schaapsbel
Adres
Beestenmarkt 7
2312CC Leiden
Telefoon
071 5124650
Dinerbon Leiden Pannenkoekenhuis de Schaapsbel
Dinerbon Leiden Pannenkoekenhuis de Schaapsbel
Dinerbon Leiden Pannenkoekenhuis de Schaapsbel

Pannenkoekenhuis de Schaapsbel in het historische centrum van Leiden

Ga je binnenkort een dag weg naar Leiden of woon je in deze stad? In beide gevallen doet het je goed om een keer met je dinerbon een bezoek te brengen aan Pannenkoekenhuis de Schaapsbel. Dit pannenkoekenhuis is sinds 1986 gevestigd in het historische centrum van Leiden. Ver hoef je niet te lopen, doordat het restaurant direct aan de Beestenmarkt ligt, is het uitstekend per fiets, te voet, per openbaar vervoer of per auto te bereiken. Met wie kom jij binnenkort een keer langs?

Pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze gebakken door de keukenbrigade van Pannenkoekenhuis de Schaapsbel

Bij Pannenkoekenhuis de Schaapsbel ben je verzekerd van overheerlijke pannenkoeken. Deze worden op ambachtelijke wijze gebakken door de keukenbrigade in de open keuken, maar je hebt ook de keuze uit overheerlijke poffertjes vers van de plaat. Op zonnige dagen kun je genieten op het terras op het zuiden. Naast dat je met je dinercheque van harte welkom bent voor pannenkoeken of poffertjes, kun je ook plaatsnemen op het terras voor een kop koffie met een appelpunt en slagroom.

Ook voor glutenvrije pannenkoeken ben je hier aan het juiste adres

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij of iemand in je gezelschap een bepaalde dieetwens of allergie hebt en hierdoor niet alle gerechten in een restaurant kan eten. Ook dan wil je onbezorgd genieten met je dinerbon. Pannenkoekenhuis de Schaapsbel heeft aan iedere eter gedacht en kan door meer dan 15 jaar ervaring iedereen voorzien. Zo is de keukenbrigade er in geslaagd een glutenvrije pannenkoek te serveren. Wanneer kom jij langs met je dinercheque? Je bent zeven dagen per week van harte welkom tussen 11:00 uur - 21:00 uur. Op maandag en zondag is het restaurant geopend vanaf 12:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10