Restaurant Twelve (By Fletcher) (geen e-vouchers)

Dinerbon Leiden Restaurant Twelve (By Fletcher) (geen e-vouchers)
Adres
Bargelaan 180
2333CW Leiden
Dinerbon Leiden Restaurant Twelve (By Fletcher) (geen e-vouchers)
Dinerbon Leiden Restaurant Twelve (By Fletcher) (geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers.

Twaalf maanden per jaar kan je dagelijks met je Dinerbon terecht bij Restaurant Twelve. Of je nu een uitgebreide lunch kan gebruiken of gezellig wil komen dineren van de kaart met internationale gerechten: bij dit restaurant in het bruisende Leiden voel je je 100% gast en smult jong en oud van de zorgvuldig bereide gerechten. In deze sfeervolle eetgelegenheid kan je bovendien genieten van een prachtig uitzicht. Zo haal je meer uit je Dinerbon!

Begin de avond ontspannen door te borrelen met een Italiaans plankje met lekkernijen uit het mooie Italië. Ook met de andere koude en warme voorgerechten met vis of vlees begin je de avond goed. Naast de soep van de dag kan je ook voor de Pomodori-soep kiezen, die de volle smaak van tomaat heeft. De kok laat zich regelmatig door de Italiaanse keuken inspireren, want je treft bij de voorgerechtjes ook de bekende 'vitello tonnato' aan, gebraden kalfsvlees met tonijncrème. Niet alleen liefhebbers van vis en vlees, maar ook vegetariërs vinden overigens altijd een lekker voorafje. Vervolg je maaltijd met een van de hoofdgerechten, waaronder in roomboter gebakken tongschar en gebraden runderhaas met Parmezaanse kaas. Daar loopt het water je zeker van in de mond! Deze twee gerechten en ook de andere vlees- en visschotels worden geserveerd met bijpassende groenten, friet en sla. Wil je ook je kinderen verwennen met iets lekkers? Je kan ze gerust meenemen naar Restaurant Twelve, want het kindermenu bestaat uit friet met een snack of met vis.

'Het leven is als een sandwich: je moet het vullen met de beste ingrediënten'. Dit motto staat bovenaan de uitgebreide lunchkaart. Je Dinercheque kan je zeker ook tijdens lunchtijd goed besteden bij Restaurant Twelve aan de Bargelaan 180 in Leiden. De kaart vermeldt namelijk heerlijk gevulde sandwiches en tosti’s, maar ook lekkernijen als een broodje carpaccio en een salade met vis. Ook liefhebbers van warme gerechten hebben volop keuze, van een zelf samen te stellen uitsmijter tot saté van gildehoen. Wil je een avond of middag gezellig tafelen en genieten van lekker eten? Hier kan je met je Dinercheque alle kanten op!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10