Fratelli Noordwijk

Dinerbon Noordwijk Fratelli Noordwijk
Adres
Kon. Wilhelmina Boulevard 5
2202GR Noordwijk
Telefoon
071-3616555
Dinerbon Noordwijk Fratelli Noordwijk

Fratelli Noordwijk kunt u vinden aan de Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. Fratelli Noordwijk heeft een bijzonder inrichting. Wat gelijk opvalt is de mooie grote bar in het restaurant. Hier staan een aantal heerlijke dranken die u kunt krijgen! Fratelli Noordwijk is een ideale plek om met uw dinercheque heen te gaan. Als u van de Italiaanse keuken en gezelligheid houdt dan bent u hier aan het juiste adres! Ook de service van het restaurant is uitstekend. Het team is namelijk gastvrij en behandelt u vriendelijk met al uw vragen en wensen. Ook als er problemen zijn willen zij dit graag voor u oplossen. Met jong en oud bent u van harte welkom bij Fratelli. Het restaurant vindt het namelijk belangrijk dat iedereen kennis kan maken met de Italiaanse keuken!

De Italiaanse keuken van Fratelli Noordwijk is zeer rijk en gevarieerd. Het bestaat voornamelijk uit een enorme hoeveelheid goed gekarakteriseerde regionale gerechten uit heel Italië. Fratelli bereid niet alleen pizza’s, maar ook pasta’s, vlees- en visgerechten. De gerechten worden met originele Italiaanse producten en verse ingrediënten bereid. Ook zijn deze producten en ingrediënten gebonden aan de seizoenen waardoor er steeds een wisselende kaart is. U krijgt veel lekkers voor uw dinerbon! Ook kan het personeel u goede advies geven over de verschillende soorten wijnen uit Italië, zodat u een goede wijnkeuze kunt maken.

Als u van verrukkelijk eten in een bijzondere sfeer houdt, dan gaat u zeker met uw dinercheque of dinerbon naar Fratelli Noordwijk!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10