Heeren van Beijerland

Dinerbon Oud-Beijerland Heeren van Beijerland
Adres
Marktplein 2
3261BZ Oud-Beijerland
Telefoon
0186 640 740
Dinerbon Oud-Beijerland Heeren van Beijerland
Dinerbon Oud-Beijerland Heeren van Beijerland

Restaurant Heeren van Beijerland is gevestigd midden in het historische centrum van Oud-Beijerland. U heeft vanuit het restaurant een fraai uitzicht op het ‘Oude Raadhuis’ en het gezellige winkelcentrum. Vanaf nu bent u met uw dinerbon van harte welkom om een kopje koffie te komen drinken, uitgebreid te lunchen, te borrelen of te dineren. Vanwege de centrale ligging in Oud-Bijerland is het de perfecte plek om even neer te strijken tijdens of na het winkelen of een culturele wandeling door de omgeving.

Tijdens het middaguur kunt u bij restaurant Heeren van Beijerland terecht voor de lekkerste uitsmijters en pannenkoeken. Ook worden verscheidene smakelijke warme lunchgerechten aangeboden, zoals een Surf en Turf burger; een rundvlees burger van 200 gram met sla, tomaat, ananas, gamba’s en truffelmayonaise. In de avonduren kunt u komen genieten van de lekkerste vis- vlees- en vegetarische specialiteiten, waaronder de kabeljauw met rauwe ham en een tapenade van groene olijven, zongedroogde tomaten en Hollandaise saus. Probeer ook de ‘Zonderhamburger’, een groente burger met o.a. kikkererwten, maïs, paprika, kidneybonen en BBQ saus.

Het interieur van de Heeren van Beijerland laat u voelen alsof u enkele jaren terug in de tijd bent gevlogen. De mooie houten tafels en het warme, zachte licht geven een huiselijke en gemoedelijke sfeer. U bent van harte welkom om zelf de sfeer en de lekkere gerechten te komen proeven bij restaurant De Heeren van Beijerland. Uw dinercheque is ook van harte welkom dus vergeet deze niet mee te nemen bij uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10