Taste of Chocolate

Dinerbon Rockanje Taste of Chocolate
Adres
Dorpsweg 10
3235AG Rockanje
Telefoon
0181 407518
Dinerbon Rockanje Taste of Chocolate

Paul Roebroek heeft op 4 oktober 2013 zijn IJssalon en Chocolaterie Taste of Chocolate geopend aan het Dorpsplein in Rockanje. Het is een netjes onderhouden Chocolaterie. Het is misschien knus, maar er is heel veel keuze aan verschillende heerlijke soorten chocolade! De Chocolaterie is geschikt voor jong en oud. Neem gerust uw kinderen, ouders, vrienden, familie, collega’s of andere gezelschappen mee. Het is allemaal mogelijk bij Taste of Chocolate! Ook kunt u nu uw dinerbon meenemen om mee te betalen, want Taste Of Chocolate accepteert deze nu ook graag. Wat onder andere bijzonder is aan de Chocolaterie, is dat er een workshop bonbons maken wordt gegeven. Houdt u dus heel erg van chocolade? Dan is dit een unieke kans om ermee aan de slag te gaan!

Taste of Chocolate is een zaak waar zoete lekkernijen centraal staan en daar kunt u van genieten met uw dinercheque! Er zijn heerlijke luxe bombons en andere chocolade. Ook staat Taste of Chocolate bekend om het ambachtelijke (biologische) schepijs, de (ijs)taarten en gebakjes. Waar Taste of Chocolate in uit blinkt is met de Biologische Fair Trade chocolade die zelf ook om een ambachtelijke wijze vervaardigd wordt. De luxe bonbons worden op een ambachtelijke wijze geproduceerd bij Visser Chocolade in Zuid Limburg. Alleen maar goede kwaliteit chocolade dus!

Wilt u eens iets anders dan lunchen of dineren? Houdt u van genieten van heerlijke zoete lekkernijen? Dan bent u bij Taste of Chocolate aan het juiste adres! Ga langs en verzilver uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10