Het wapen van Delfshaven

Dinerbon Rotterdam Het wapen van Delfshaven
Adres
Aelbrechtskolk 29-31
3025HB Rotterdam
Telefoon
010 2105907
Dinerbon Rotterdam Het wapen van Delfshaven
Dinerbon Rotterdam Het wapen van Delfshaven
Dinerbon Rotterdam Het wapen van Delfshaven

In Het wapen van Delfshaven bent u zeven dagen per week van harte welkom voor een uitgebreide lunch of heerlijk diner. De naam verraadt de locatie al: Delfshaven in het historische gedeelte van Rotterdam. Voor iedereen die in Rotterdam of omstreken woonachtig is, is dit een zeer fijne locatie om uit eten te gaan met uw Dinerbon.

In Het Wapen van Delfshaven kunt u met uw Dinercheque al vroeg terecht voor een lunch. Hier heeft u zeer uitgebreid de keuze. U kunt een lekker broodje bestellen, maar u kunt natuurlijk ook voor een tosti of een soep gaan. En als u echt goed wilt genieten, dan kunt een lekkere pannenkoek bestellen. Tijdens het diner is er ook een uitgebreid aanbod aan gerechten. Als voorafje zijn de Spaanse Gamba’s zeer het proberen waard. De hoofdgerecht zijn ook stuk voor stuk aan te raden. Zo zijn de Pittige Ossenhaaspuntjes en ook het Visstoofpotje beiden verrukkelijk. Natuurlijk zijn er ook heerlijke nagerechten die besteld kunnen worden. Voorbeelden hiervan zijn de Dame Blanche, de Dagtaart en de Dudok Appeltaart. Alsof lunch en diner nog niet genoeg zijn, kunt u ook nog bij ‘Het Wapen’ terecht voor een echte High Tea. En gelukkig kunt u hier altijd betalen met uw dinerbon.

Voor de Rotterdamse liefhebbers van een uitgebreide lunch of een heerlijk dinertje is Het Wapen van Delfshaven een zeer geschikte eetgelegenheid om uw middag of avond te spenderen. Dus vergeet uw dinercheque niet en dan wensen wij u veel plezier in dit historische gedeelte van Rotterdam.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10