La Bandera

Dinerbon Rotterdam La Bandera
Adres
Nieuwe Binnenweg 285A
3021 GG Rotterdam
Telefoon
010 7955111
Dinerbon Rotterdam La Bandera
Dinerbon Rotterdam La Bandera

Bij La Bandera in Rotterdam staan de Dominicaanse keuken centraal. Bent u nog niet bekend met deze exotische en diverse keuken? Dan moet u zeker eens langskomen!

 

Bij dit restaurant staat de klantbeleving namelijk hoog in het vaandel. Het bevlogen keukenteam doet er alles aan om u te verrassen met de heerlijkste gerechten. De specialiteiten van dit restaurant variëren van sparerbis tot rijstpudding en van smoothie tot heerlijk verse soep. Rotterdam is een geweldige stad om een dagje rond te lopen, te winkelen of een van de mooie musea te bezoeken. Restaurant La Bandera bevindt zich midden in het centrum aan de Nieuwe Binnenweg, dus vormt de perfecte uitvalbasis voor als u honger heeft gekregen en wilt genieten van uw welverdiende lunch of diner. De filosofie van het restaurant is: mensen kunnen hier samenkomen, ontmoeten en genieten. Alles op een laagdrempelige manier dus, met een deur die altijd wagenwijd openstaat voor iedereen. Laat u verrassen met heerlijke gerechten als Moro Con Carne De Res, met gestoofd rundvlees of kies voor gerecht met verse kabeljauw met garnalen in kokossaus. Loop het water u al in de mond? Ook de kipgerechten zijn van La Bandera niet te versmaden. Wat dacht u van Pica Pollo, kip in een krokant jasje geserveerd met gebakken cassave en tostones?

 

Bent u een dagje in Rotterdam om te shoppen of om u onder te dompelen in alle prachtige culture opties die de stad te bieden heeft? Of ben u woonachtig in Rotterdam en heeft u zin in eens ‘iets anders’? Kom dan eens langs bij La Bandera aan de Nieuwe Binnenweg! En vergeet vooral niet uw Dinerbon of dinnercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10