NRC Nieuw Rotterdams Cafe

Dinerbon Rotterdam NRC Nieuw Rotterdams Cafe
Adres
Witte de Withstraat 63
3012BN Rotterdam
Telefoon
010 4144188
Dinerbon Rotterdam NRC Nieuw Rotterdams Cafe
Dinerbon Rotterdam NRC Nieuw Rotterdams Cafe

In Rotterdam is ‘Nieuw Rotterdams Café’ gevestigd. Dit metropole café is een zeer gezellige locatie met zeer gastvrije werknemers. U zult er dan ook geen spijt van krijgen als u hier uw avond spendeert. Op elke dag van de week bent u hier welkom met uw Dinerbon.

Vanaf tien uur in de ochtend kunt u al met uw Dinercheque terecht bij het Café. U kunt dan kiezen voor een van de uitgebreide en luxe ontbijtmogelijkheden. Zo staan er croissants, eitjes, spek en worstjes op de menukaart. Maar u kunt ook een belegd broodje bestellen; zowel als ontbijt als ook tijdens de lunch. Datzelfde geldt voor de salades, de soepen en de burgers. Voor diegenen die gaan dineren bij Nieuw Rotterdams Café, is er een zeer geruime keuze aan gerechten. Tussen de ‘Kleine Gerechten’ staan lekkernijen als Pata Negra en Gerookte Zalm. Verder zijn er heerlijke vlees- en visgerechten. Voor de vegetariërs zijn er de zogenaamde ‘Vlees noch Vis’-gerechten, uiteraard bedoeld met een knipoog. Voor de kleinere eters zijn er kindergerechten. Mocht u hierna nog niet uitgegeten zijn, of als u uw laatste tegoed van uw dinerbon wilt spenderen, dan zijn er nog verrukkelijke nagerechten. Vergeet gedurende uw diner niet om een (of meerdere) van de heerlijke drankjes te proberen. Neem daarvoor vooral eens een kijkje op de drankkaart.

Voor de inwoners van Rotterdam is Nieuw Rotterdams Café dé ultieme plek om uitgebreid te genieten van een heerlijk dinertje. Dus u hoeft niet meer verder te zoeken voor de locatie om uw dinercheque te spenderen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10