Restaurant Napoli

Dinerbon Rotterdam Restaurant Napoli
Adres
Meent 81
3011 JG Rotterdam
Telefoon
010 - 4148467
Dinerbon Rotterdam Restaurant Napoli
Dinerbon Rotterdam Restaurant Napoli
Dinerbon Rotterdam Restaurant Napoli

Let op: Dit restaurant kan geen e-vouchers accepteren

Ristorante Napoli is gelegen aan de Meent, een bruisende straat in het hart van Rotterdam. Al jaren is het restaurant een begrip in Rotterdam voor de liefhebbers van echt Italiaans eten. Een paar jaar geleden nam Fabrizio Pigliapochi het restaurant over van zijn vader en zette zo de familietraditie voort. Kom hier met uw Dinerbon genieten van de eigentijdse keuken gebaseerd op Italiaanse tradities die u nog nergens zo puur proefde.

Op onze kaart vindt u een uitgebreide keuze aan zowel vlees- en visgerechten als vegetarische gerechten. U kunt gaan voor een uitgebreid driegangendiner of voor een ambachtelijke pizza of pasta. Buiten de kaart om kunt u kiezen voor ‘Il menu Speciale’. Dit is een specialiteitenkaart met gerechten gemaakt van heerlijke seizoensgebonden producten. Deze kaart is door Fabrizio samen met de chef-kok samengesteld.

De meeste ingrediënten die gebruikt worden in onze keuken worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit diverse streken in Italië. Daarnaast gebruiken wij voor onze visgerechten enkel visproducten die vers van de vissers komen. Wij zijn dus afhankelijk van hun vangst.

Onze wijnkaart bevat vele wijnen van Italiaanse wijnhuizen die door ons zorgvuldig zijn geselecteerd zodat zij een perfecte aanvulling op onze gerechten zijn. Wij adviseren u hier graag over.
Wilt u genieten van echt Italiaans eten middenin Rotterdam? Heerlijk comfortabel dineren in een trendy restaurant met een unieke keuken? Kom dan eens met uw Dinercheque bij ons langs. Wij kijken uit naar uw bezoek en staan met ons hele team klaar om u gastvrij te ontvangen, zowel voor de lunch als het diner. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10