De Waterreus

Dinerbon Scheveningen De Waterreus
Adres
Strandweg 3A
2586 JK Scheveningen
Telefoon
070-3586909
Dinerbon Scheveningen De Waterreus
Dinerbon Scheveningen De Waterreus
Dinerbon Scheveningen De Waterreus

Woont u in de buurt van Scheveningen op bent u aan het genieten van een dagje aan de kust? Kom dan gezellig lunchen of dineren bij strandrestaurant De Waterreus. Het is zeker de moeite waard om dit restaurant een bezoekje te brengen, want het is bekroond tot het Beste Strandpaviljoen van Nederland 2016! Bovendien kunt u er ook met uw Dinerbon betalen. Het is de ideale plek om te genieten van een hapje en drankje met uitzicht over het strand en de zee.

De Waterreus is het hele jaar door dagelijks geopend vanaf 9:00. U kunt er dus eigenlijk altijd terecht voor een heerlijke maaltijd in ruil voor uw Dinercheque. Tijdens de lunch kunt u onder andere broodjes belegd met tonijnsalade, beenham of boerenkaas bestellen. Voor de grote trek serveren ze ook ambachtelijke rundvleeskroketten, huisgemaakte kibbeling, biologische kipsaté en nog veel meer. Een oer-Hollandse pannenkoek kan trouwens ook! In de avond bent u ook van harte welkom om te komen eten met uw Dinerbon. Uiteraard serveren ze er veel gerechten met verse vis. Bestel bijvoorbeeld de ‘’Scheveningse Vangst van de dag’’ die dagelijks vers wordt aangeleverd uit de haven. Voor de liefhebber serveren ze ook kreeft met mousseline, peultjes en Hollandaisesaus. Onder de overige opties vindt u onder andere biefstuk, eendenborstfilet en diverse pasta’s.

De Waterreus is ook een zeer geschikte eetgelegenheid om uw kinderen mee naar toe te nemen. Op het kindermenu vindt u onder andere fish & chips en een klein gebakken scholfiletje. Zo kan iedereen aan tafel genieten van een gezellig etentje met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10