Spek en Bonen

Dinerbon Sliedrecht Spek en Bonen
Adres
Kerkbuurt 140
3361BL Sliedrecht
Telefoon
0184 412 022
Dinerbon Sliedrecht Spek en Bonen

In de plaats Sliedrecht, gelegen naast Dordrecht in Zuid-Holland, ligt het restaurant Spek en Bonen. Tijdens of na een dagje Rotterdam, Dordrecht of wandelen in de Biesbosch, is Spek en Bonen perfect als pauze of afsluiting van uw dag. Het pand is een mix van authentiek en industrieel, wat het een gezellig geheel maakt.

 

Het concept waar Spek en Bonen mee werkt is Shared Dining. Dit betekent dat u allemaal kleine gerechtjes bestelt, die u vervolgens deelt met degenen met wie u uit eten bent. Eigenlijk is dit dus een soort van wat tapas in Spanje is. Het gesprek en delen staat hierbij centraal. De producten die gebruikt worden in de kleine gerechtjes zijn altijd dagvers. Ook zijn de gerechten gemaakt van seizoensproducten. Dit betekent dat de kaart elk seizoen verandert. Zo kunt u dus ook vaak langskomen om te eten, omdat de kaart altijd anders is.

 

De kleine gerechtjes die u kunt bestellen zijn bijvoorbeeld nacho’s, steak tartaar, knabbelribbetjes, flammkuchen, blini zalm of kaasstengels. Dit is slechts een kleine greep uit alle kleine gerechtjes. Naast de kleine gerechtjes kunt u ook speciale lunch- of dinergerechten bestellen. Bij de lunch kunt u onder andere kiezen uit clubsandwich kip, bagel gerookte zalm of een uitsmijter. Bij het diner kunt u bijvoorbeeld kiezen uit kipsaté, tournedos of kabeljauw.

 

Spek en Bonen is van dinsdag tot en met zondag geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag is het geopend van 11:00 tot 0:00. Op zondag is dit van 16:00 tot 0:00. U kunt komen lunchen van 12:00 tot 16:00. De kleine gerechtjes zijn van 12:00 tot 22:00 te bestellen. De grote gerechten kunt u bestellen van 16:00 tot 22:00. Wanneer u komt eten bij Spek en Bonen in Sliedrecht, vergeet dan uw dinerbon of dinercheque niet.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10