Restaurant t Ganzengors

Dinerbon Spijkenisse Restaurant t Ganzengors
Adres
Oostkade 4
3201 AM Spijkenisse
Telefoon
0181 612 578

Restaurant ’t Ganzengors is handig gelegen in het centrum van Spijkenisse, bij het Stadsplein Shopping Center. Met uw Dinerbon bent u hier van woensdag tot en met zondag van harte welkom voor een ambachtelijke maaltijd. Naast het smaakvolle restaurant met veertig zitplaatsen en bar, hebben ze ook een heerlijk besloten terras voor de mooie dagen. Bij Restaurant ’t Ganzengors is dineert u stijl, maar is de sfeer nooit stijf en altijd persoonlijk. Wie eenmaal is geweest, komt graag terug! U kunt er nu ook betalen met uw Dinerbon.

De koks van Restaurant ’t Ganzengors hebben de ouderwetse ambachtelijke vaardigheden hoog in het vaandel staan. Daarnaast staat ook gastvrijheid altijd centraal. De gast wordt niets opgedrongen, maar merkt wel de zorgvuldige en hartelijke aandacht van het vriendelijke personeel. Met uw Dinerbon kunt u hier genieten van mooie gerechten en een bijpassend glaasje wijn. De chef-kok selecteert en koopt dagelijks verse producten, waarbij wordt ingespeeld op het seizoen en de bijbehorende specialiteiten. Graag komt hij aan tafel vertellen welke producten u vandaag kunt proeven! Op de menukaart staat op het moment bijvoorbeeld hoenderfilet, gebakken zeeduivel en varkenshaas. Bij ’t Ganzengors kunt u echt dineren in stijl.

Geeft u graag uw gehele diner over aan de fantasie van de chef? Bestel dan met uw Dinercheque een chef’s special menu van drie, vier of vijf gangen. Dit is perfect voor een feestelijke avond uit met uw partner of vrienden. Restaurant ’t Ganzengors hoopt u binnenkort te mogen ontvangen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10