The Village Lounge

Dinerbon Voorburg The Village Lounge
Adres
Herenstraat 177A
2271 CE Voorburg
Telefoon
070 737 1068
Dinerbon Voorburg The Village Lounge
Dinerbon Voorburg The Village Lounge
Dinerbon Voorburg The Village Lounge

Met uw Dinerbon kunt u in Voorburg lekker tafelen bij The Village Lounge, een vooruitstrevend en veelzijdig horecabedrijf. Uw Dinerbon inwisselen bij The Village Lounge staat gelijk aan een avond gezelligheid en genieten. Wij vinden het bij ons goed toeven en dat zeggen we heus niet zo maar. Wij streven er namelijk elke dag naar om het zo te houden. Ons opgeleide personeel schept er voldoening in om u te voorzien de best passende wijn. Ook het perfecte bakje koffie willen zij gebruiken om indruk te maken. Voor onze koks geldt hetzelfde: zij zijn trots op hun eigen werk en werken hard om dat te kunnen blijven. Bij The Village Lounge vinden wij dat dat zo hoort. U kunt vanop de website natuurlijk niet onze heerlijke koffie ruiken. Ook kunt u nog niet ondervinden waarom wij onze menukaart zo mooi vinden. Dan zit er maar één ding op: langskomen met uw Dinerbon!

Ook praktisch gezien zijn wij een prettig restaurant. Onze dinerzaal is lekker ruim opgezet en ons terras is van hoge kwaliteit. Zo hebben wij zelfs de terras top 100 gehaald. Het terras biedt uitzicht over het groene centrum en een bijzondere kijk op het Huygensmuseum Hofwijck. Onze menukaart is internationaal van karakter en een gevolg daarvan is dat u met uw Dinerbon heerlijk gevarieerd en uitgebreid kunt dineren. Wij hebben dan ook voor iedere gast een heerlijk gerecht in huis.

Kom sfeervol en ontspannen dineren met uw Dinercheque op een mooie plek in Voorburg. Wij heten u alvast van harte welkom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10