Fratelli Voorschoten

Dinerbon Voorschoten Fratelli Voorschoten
Adres
Voorstraat 6
2251BN Voorschoten
Telefoon
071 561 4883
Dinerbon Voorschoten Fratelli Voorschoten

Bent u een zeer groot fan van de Italiaanse keuken en bent u daarom op zoek naar een leuk restaurant in Voorschoten waar u met uw dinerbon heerlijke Italiaanse gerechten kunt proeven? Dan is het zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen bij restaurant Fratelli aan de Voorstraat 6 in Voorschoten. Het restaurant bevindt zich op een mooie locatie en is op traditioneel Italiaanse wijze ingericht. Wanneer u binnenkomt in het restaurant kunt u eerst genieten van een goed glas Italiaanse wijn en een fijne selectie van antipasti. Zoals u van een authentiek Italiaanse restaurant kunt verwachten is de bediening zeer gastvrij en zal u bij uw bezoek met uw dinercheque aan dit restaurant zeer warm worden onthaald.

In de keuken van restaurant Fratelli staan enthousiaste Italiaanse koks die er veel plezier in hebben om u bekend te maken met de pure en ambachtelijke smaken van het echte Italië. Uiteraard wordt er door hen gewerkt met pure en verse ingrediënten en worden de gerechten op ambachtelijke wijze bereid. U vindt op het menu natuurlijk de bekende pizza’s en pastagerechten, maar u kunt ook proeven van een groot assortiment aan gerechten met vis-, vlees en vegetarische ingrediënten. Omdat de koks ervan houden te werken met seizoengebonden ingrediënten, is de kans groot dat u bij ieder bezoek met uw dinerbon aan het restaurant weer nieuwe gerechten op de kaart kunt ontdekken.

Lijkt het u leuk om eens heerlijk uit eten te gaan bij een echt Italiaans restaurant in Voorschoten? Wacht dan niet langer! U kunt nu een tafeltje reserveren bij restaurant Fratelli en aan het eind van de avond uw dinercheque gebruiken om te betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10