't Trefpunt Zevenhoven

Dinerbon Zevenhoven 't Trefpunt Zevenhoven
Adres
S.V. Drielstraat 4
2435 XP Zevenhoven
Telefoon
0172 538588
Dinerbon Zevenhoven 't Trefpunt Zevenhoven
Dinerbon Zevenhoven 't Trefpunt Zevenhoven
Dinerbon Zevenhoven 't Trefpunt Zevenhoven

‘t Trefpunt Zevenhoven, voor met zijn tweetjes of een feestje

Houd je dinerbon of dinercheque maar gereed, want bij café restaurant ‘t Trefpunt worden ze geaccepteerd. Natuurlijk laat jij je eerst verwennen met een heerlijk diner met misschien wel en een lekkere ijscoupe als dessert. Neem de kinderen dus ook mee, er is voor ieder wat wils. Voor het diner kun je aan de bar even rustig wat drinken om de stress van de dag van je af te laten glijden. Zo geniet je nóg meer van het diner. Romantisch met z’n tweetjes of met de hele familie, bij ‘t Trefpunt worden jullie in de watten gelegd.

Huiskamer ‘t Trefpunt

Het restaurant voelt gezellig en “warm” aan. Een beetje huiskamer, maar dan groter. Tussen de tafels is voldoende ruimte om een privé conversatie ook privé te laten blijven. Je kunt ook rustig opstaan zonder andere gasten lastig te moeten vallen. Dat is tegenwoordig niet altijd het geval in restaurants. De presentatie van de gerechten is werkelijk voortreffelijk. Je kunt aan de opmaak van de borden zien dat het eten hier met zorg en liefde wordt bereid. Hou je van een heerlijk wijntje bij het diner? Ook dan zit je hier goed. De bediening is zeer vriendelijk en correct en de prijzen zijn zeer redelijk te noemen. Als je gebruik maakt van jouw dinerbon of dinercheque, dan is ook het afrekenen een klein feestje.

Partycentrum ‘t Trefpunt

Behalve café restaurant is ´t Trefpunt ook een partycentrum. Je kunt er terecht voor familiefeestjes, bruiloften, vergaderingen, uitjes van de zaak, noem maar op. Hier ben je in goede handen. Het partycentrum beschikt over een kleine zaal voor partijen tot 80 personen. De grote zaal kan ongeveer 150 personen herbergen. Op verzoek kunnen de zalen worden ingericht passend bij het thema van de avond. Wel even van te voren reserveren. Per telefoon: 0172 – 538 588, of per e-mail: info@partycentrumtrefpunt.nl. Zo weet je zeker, dat alles netjes geregeld wordt.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10