The Old Pal

Dinerbon Zoetermeer The Old Pal
Adres
Oostwaarts 4
2711 BB Zoetermeer
Telefoon
079 3425855
Dinerbon Zoetermeer The Old Pal
Dinerbon Zoetermeer The Old Pal

Aan de Oostwaarts in Zoetermeer staat The Old Pal. Het is een speciaal bierrestaurant. Bij The Old Pal kunt u met uw dinerbon niet alleen genieten van een heerlijk diner, maar ook zeker van heerlijke soorten bieren! Het restaurant heeft een speciale inrichting. De inrichting is namelijk ouderwets waarin heel veel hout en steen is gecombineerd. U heeft echt het idee alsof u in een echt ouderwets restaurant aan het eten bent of ook wel een echte Western sfeer. De knusse inrichting brengt veel gezelligheid met zich mee. U kunt zich dus prima vermaken met uw vrienden en/of familie bij The Old Pal! Ook is er een prachtige ouderwetse bar aanwezig waar verschillende soorten dranken geschonken worden. Naast dat het restaurant een geweldig inrichting heeft, is ook de bediening uitstekend. Zij zijn vriendelijk en werken zo hard mogelijk, zodat u niets anders dan tevreden kan zijn!

In de keuken van The Old Pal worden verschillende soorten heerlijke gerechten bereid. Er is zowel een lunchkaart als een dinerkaart aanwezig. U kunt dus met uw dinercheque heerlijk gaan lunchen of dineren! Zo zijn er voor de lunchkaart soepen, uitsmijters, omeletten, Italiaanse bol of Rustico bruin, wraps, diverse lunchgerechten, warme lunchgerechten, croques, sandwiches, en nog veel meer! Voor de dinerkaart zijn er heerlijke soepen tot saté gerechten of van vegetarische gerechten tot verrukkelijke vleesgerechten. U heeft heel veel keuze bij The Old Pal!

The Old Pal is de gehele week geopend. De openingstijden wisselen tussen 11:00 uur en 2:30 uur. Ga gerust eens langs met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10