Smaak en Vermaak Zoetermeer

Dinerbon Zoetermeer Smaak en Vermaak Zoetermeer
Adres
Dorpsstraat 35
2712AC Zoetermeer
Telefoon
079 7503904
Dinerbon Zoetermeer Smaak en Vermaak Zoetermeer
Dinerbon Zoetermeer Smaak en Vermaak Zoetermeer
Dinerbon Zoetermeer Smaak en Vermaak Zoetermeer

Laat je met de dinercheque verassen door de creatieve menukaart van Smaak en Vermaak in Zoetermeer 

Heb je al eens een tafel gereserveerd bij Smaak en Vermaak in Zoetermeer? Zo niet, is het zeker een goed idee om dit te doen met jouw cheque. Eten wordt hier namelijk een onvergetelijke belevenis. Er wordt gewerkt met leuke ingrediënten en het team weet als geen ander hoe ze jou aangenaam kunnen verassen. Kom jij eens een keer langs na een reservering te hebben gemaakt met je dinerbon? Je vindt het restaurant aan de Dorpsstraat 35.

Een persoonlijke touch staat centraal bij Smaak en Vermaak in Zoetermeer

Smaak en Vermaak in Zoetermeer wordt gerund door twee creatieve koppen, genaamd Ryan Bautz en Sander Beentjes. Het restaurant is voor hun beide een droom die is uitgekomen en dit zie je dan ook goed terugkomen in de zaak. De persoonlijke touch uit zich in een prachtig en goed onderhouden pand. Je dineert met je dinerbon op een sfeervolle locatie en er wordt gebruik gemaakt van eerlijke en verse seizoensproducten, afkomstig uit de regio. Iedere gang die je eet wordt uitgebreid nader toegelicht, zodat je het complete verhaal om iedere gang heen te weten komt.

Een bezoek aan Smaak en Vermaak in Zoetermeer is losjes, passievol en laagdrempelig

Losjes, passievol en laagdrempelig, zo kun je een etentje bij Smaak en Vermaak in Zoetermeer het beste omschrijven. Reserveer met je dinercheque alvast een tafeltje en kies voor bijvoorbeeld vier gangen, vijf gangen of wellicht pak je een keer echt goed uit met maar liefst zes gangen. Het menu is wisselend en erg creatief, zodat je zeker weet dat ieder etentje bij Smaak en Vermaak in Zoetermeer een klein feestje gaat zijn. Op slechts een minuut loopafstand kun je jouw auto gratis parkeren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10