Boathouse 078

Dinerbon Zwijndrecht Boathouse 078
Adres
Parklaan 1
3335 LM Zwijndrecht
Telefoon
078 - 6100901
Dinerbon Zwijndrecht Boathouse 078
Dinerbon Zwijndrecht Boathouse 078

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in Zwijndrecht? U bent nu van harte welkom om met uw dinercheque te komen genieten van een goed diner of spetterende feestavond bij restaurant & partycentrum Het Develpaviljoen. Dit paviljoen is pittoresk gelegen aan bos en water en beschikt over een groot verhoogd terras waar u in de zomer heerlijk in de zon kunt zitten. Het paviljoen is daarnaast dicht bij zowel Den Haag als Rotterdam gelegen en biedt parkeergelegenheid voor grote hoeveelheden auto’s. Dit maakt restaurant & Partycentrum Het Develpaviljoen de perfecte locatie voor zowel een uitgebreid diner als een geheel verzorgde feestavond voor u, vrienden, familie en/of zakenrelaties.

In het restaurant wordt er gekookt met verse, pure seizoensproducten van de beste kwaliteit. Voor het diner kunt u genieten van vers afgebakken breekbrood met aïoli, huisgemaakte kruidenboter en roomboter. Als voorgerecht kunt u vervolgens kiezen uit onder andere rundercarpaccio met parmezaan, gepofte quino en chorizomayonaise en makreel rillette met frisse salade en tunnbröd. Een echte aanrader is de eendenborst op de huid gebakken met bietenpurree, chips van schorseneer en sinaasappelsaus.

Naast een restaurant biedt Het Develpaviljoen ook de beste locatie voor het geven van een groot feest, waarbij de catering geheel voor u wordt geregeld en u verzekerd bent van een onvergetelijke dag. Kom zelf de mogelijkheden ontdekken met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10