Vaderdag

Het beste Vaderdag cadeau!

restaurant cadeaukaart

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera

Een geweldige Vaderdag!

Het meest leuke en originele cadeau voor Vaderdag is gemakkelijker te vinden dan u denkt. Verwen uw vader dit jaar met een diner cadeaubon als Vaderdaggeschenk. Het perfecte cadeau om uw vader op een unieke manier te verrassen. Deze Vaderdag cadeaubon is verkrijgbaar vanaf €5,- (met een maximale waarde van €150,-). Een Vaderdagcadeau voor elk budget. 

Of uw vader nu in de stad of op het platteland woont, er is altijd een restaurant in de buurt dat de diner cadeaubon accepteert. Deze bon kan namelijk ingewisseld worden bij meer dan 3.250 restaurants verspreid over heel Nederland, voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Het is zonder twijfel het leukste cadeau om te geven én te ontvangen op Vaderdag!

Bestellen

Samen uit eten op Vaderdag

Nadat u uw vader heeft verrast met een diner-cadeaubon op Vaderdag, is het tijd om te bedenken waar u samen wilt gaan genieten van een maaltijd. Of u nu op Vaderdag zelf uit eten gaat of op een andere dag, er is altijd een restaurant dat aan uw smaak voldoet. Wilt u meer quality time met uw vader doorbrengen? Gebruik de diner cadeaubon dan als een excuus voor een gezellige stedentrip in Nederland. Kies samen een stad die u wilt verkennen en ontdek op onze website welke restaurants daar beschikbaar zijn. Het is eenvoudig: voer gewoon de naam van de stad in op de restaurantpagina en u krijgt een overzicht van alle aangesloten restaurants in die plaats. Zo makkelijk is het.

Heeft u liever een lunchdate met uw vader? Ook dan kunt u terecht bij diverse restaurants verspreid over heel Nederland met de diner cadeaubon. Selecteer de lunchoptie in het keuzemenu en laat u verrassen door de mogelijkheden. Misschien wilt u uw vader juist verwennen met een onvergetelijk diner, waarbij zijn smaakpapillen worden geprikkeld. Kies dan voor een van onze aangesloten sterrenrestaurants. We zijn ervan overtuigd dat, ongeacht welk restaurant u kiest, uw vader zal genieten van een heerlijke maaltijd. Er is dus voor elk budget, elke smaak en elke vader een geschikt restaurant te vinden waar de diner cadeaubon ingewisseld kan worden. We wensen u alvast veel plezier bij het geven van uw Vaderdaggeschenk en uw vader een fantastische avond uit eten. Dit wordt ongetwijfeld een geweldige Vaderdag, die uw vader niet snel zal vergeten.