Zakelijke luxe cadeauboxen

Diner Cadeau

Wilt u uw zakenrelaties, klanten, leveranciers of werknemers iets geven wat nog persoonlijker is? Hiervoor hebben wij van Diner Cadeau de zakelijke luxe cadeauboxen. Dit is een combinatie van een Diner Cadeau met een zakelijke luxe cadeaubox met daarin iets om te proosten, chocolade of kaas. Dit feestelijke pakket kunnen wij ook voor u personaliseren en bezorgen! Geen zorgen meer en voor uw relaties hét ideale geschenk. Bent u enthousiast geworden of wilt u meer weten over onze luxe cadeaupakketen met een Diner Cadeau? U kunt ook gelijk een offerte opvragen! Neem hiervoor contact op met onze cadeauspecialisten. 

Cadeaupakket met lekkere borrels
Cadeaupakket met lekkere borrels

Of iemand nu van een lekker drankje mét of zonder alcohol houdt, bij dit cadeaupakket is alles mogelijk. Wanneer u deze luxe cadeaubox wilt schenken, heeft u namelijk keuze uit Gin & Tonic, rode/witte/rosé wijn, prosecco of non-alcoholische mousserende Chardonnay. Hier kunt u dan een Diner Cadeau, met een eigen gekozen waarde, aan toevoegen. Het is zelfs mogelijk om deze cadeaubon te laten personaliseren met een eigen huisstijl en/of logo of een persoonlijke boodschap. Meer weten?

Informeer naar de mogelijkheden. 

Offerte aanvragen

Cadeaupakket met ‘Tony Chocolonely’ chocolade
Cadeaupakket met ‘Tony Chocolonely’ chocolade

Iedereen wordt blij van Tony Chocolonely chocolade. Het is niet alleen heel lekker, maar wordt ook nog eens op een eerlijke manier gemaakt. Kies bij het Diner Cadeau voor een chocoladereep met de smaak puur, melk of karamel zeezout en wij verpakken het voor u in een luxe cadeaubox. Wilt u het een persoonlijke touch geven, door bijvoorbeeld een mooie boodschap eraan toe te voegen?

Informeer naar de mogeklijkheden.

 

Offerte aanvragen

Cadeaupakket met ‘Say Cheese Today’ kazen
Cadeaupakket met ‘Say Cheese Today’ kazen

Is uw zakenrelatie een echte kaasliefhebber? Maak hem/haar dan blij met dit heerlijke ‘Say Cheese Today’ cadeaupakket. In deze luxe cadeaubox zit een Diner Cadeau én kunt u kiezen voor verschillende smaken van de Noord-Hollandse kaas. Ga bijvoorbeeld voor de smaak truffel, fenegriek, pesto of gewoon lekker naturel. Ook heeft u de mogelijkheid om het te personaliseren met uw eigen bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit feestelijke cadeau?

Informeer naar de mogelijkheden. 

Offerte aanvragen