Gastrobar 1910 (ALLEEN ZO t/m DO)

Dinerbon Almelo Gastrobar 1910 (ALLEEN ZO t/m DO)
Adres
Grotestraat 127
7607CH Almelo
Telefoon
0546 625197
Dinerbon Almelo Gastrobar 1910 (ALLEEN ZO t/m DO)
Dinerbon Almelo Gastrobar 1910 (ALLEEN ZO t/m DO)
Dinerbon Almelo Gastrobar 1910 (ALLEEN ZO t/m DO)
Dinerbon Almelo Gastrobar 1910 (ALLEEN ZO t/m DO)

Let op: Hier kunt u de cadeaukaart alleen gebruiken van zondag t/m donderdag, op vrijdagen en zaterdagen kan de Diner Cadeaukaart dus niet gebruikt worden

'In Almelo is altijd wat te doen' is een bekende uitspraak van de bekende Almelose cabaretier Herman Finkers. En daar heeft hij gelijk in. Want in het centrum van Almelo kun je met je Dinerbon terecht bij Gastrobar 1910. Gastrobar weet hoe belangrijk eten is om je relatie met vrienden en familie te onderhouden, en daarom is de uitspraak 'Good food is all the better when shared with good friends' op het lijf geschreven van Gastrobar in Almelo. Neem je familie, vrienden en natuurlijk je Dinercheque mee naar het centrum van Almelo en schuif aan in een prachtige ambiance. Het restaurant is zeer stijlvol aangekleed, maar toch zit je hier gezellig aan de robuuste tafels en zitbank. Geniet samen met je familie of vrienden van gastronomische hoogstandjes bij Gastrobar 1910.

Voorgerechten

De menukaart is net als het interieur zeer stijlvol en dit is dan ook een kaart met zogenaamde 'golden' gerechten. En inderdaad, als je een eerste hap neemt, lijkt het alsof alles in goud is veranderd. Uit voorgerechten heb je de keuze uit goud warm en goud koud. Als koud voorgerecht kun je bijvoorbeeld kiezen voor de klassieke carpaccio, gerookte zalm of een tartaar. Heb je zin in een warm voorgerecht? Misschien is de gekonfijte eendenbout of ravioli met kreeft dan wel wat voor jou? Gebruik je Dinerbon dan voor de 'golden bites', kleine hapjes onderverdeeld in 'de Aziaat', 'de groenteboer' of 'de duiker', als je voor een vishapje kiest.

Hoofdgerechten

De kaart met hoofdgerechten is je Dinercheque dubbel en dwars waard. De hoofdgerechten staan ook gegroepeerd naar soort gerecht, waarbij je gerechten kiest uit de categorie 'de visser', 'grill & BBQ' en 'de Italiaan'. Voor de gerechten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale streekproducten, zodat je de typische Twentse smaak ook kunt proeven. Houd je wel van een verrassing en lust je eigenlijk alles wel? Kies dan voor een compleet menu voor een vaste prijs.Je hebt daarbij de keuze uit een 3-gangenmenu of een 4-gangenmenu. De kok zal je zeker verrassen en reken er maar op dat je het wel lust. Uiteraard kun je je diner afsluiten met een heerlijk luxueus dessert.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10