Restaurant Puur

Dinerbon Breda Restaurant Puur
Adres
Stationsplein 14
4811 BB Breda
Telefoon
076 - 5220200
Dinerbon Breda Restaurant Puur
Dinerbon Breda Restaurant Puur

Wist u dat vele hotels in Nederland een erg goede keuken hebben en dat u in veel van deze restaurants ook welkom bent met uw dinerbon? Het maakt meestal ook helemaal niet uit of u nu wel of niet in het desbetreffende hotel een kamer boekt. U kunt vaak gewoon komen dineren in het restaurant met uw gezelschap. Een van de hotels met een zeer goed restaurant waar u vanaf nu van harte welkom bent om met uw dinercheque culinair te komen genieten is Apollo Hotel Breda. Het restaurant van dit hotel heet restaurant Puur en u bent er zeven dagen in de week welkom voor een overheerlijk diner.

Gezond en lekker, dat is het credo waar de koks in de keuken van restaurant Puur mee werken. U heeft bij uw bezoek aan het restaurant met uw dinerbon een ruime keus uit gerechten die zijn bereid van dagverse ingrediënten. Zowel gerechten met groenten, vlees en vis staan op het menu, dus voor iedereen is er wel iets naar zijn of haar smaak te vinden. U kunt genieten van een drie of vier gangen menu, maar het is ook mogelijk om losse gerechten van de kaart te bestellen. Bij ieder gerecht hoort uiteraard een voortreffelijk glas wijn, dat de bediening graag voor u inschenkt. Zij informeren u ook graag over de verschillende wijnen waar de zorgvuldig samengestelde collectie van restaurant Puur uit bestaat.

Bent u nieuwsgierig geworden naar restaurant puur en zou u graag willen komen lunchen of dineren in dit sfeervolle restaurant in het Apollo Hotel Breda? Wees dan welkom en reserveer met uw dinercheque een tafel voor uw gezelschap.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10