Restaurant Hoogeveen

Dinerbon Hoogeveen Restaurant Hoogeveen
Adres
Mathijsenstraat 1
7909AP Hoogeveen
Dinerbon Hoogeveen Restaurant Hoogeveen
Dinerbon Hoogeveen Restaurant Hoogeveen

Restaurant Hoogeveen maakt deel uit van Hotel Hoogeveen, dat te vinden is aan de Mathijsenstraat 1 in Hoogeveen, vlakbij de A28. Vanwege deze gunstige ligging is het van 3 sterren voorziene horecabedrijf een geliefde uitvalsbasis voor een ieder die in de omgeving onderweg is en eventjes zin heeft in een smakelijk hapje en drankje. Het horecacomplex is in 2019 op een aantal punten vernieuwd, zodat gasten worden getrakteerd op diverse moderne culinaire mogelijkheden. Omdat het etablissement zowel een hotel als een restaurant is, zijn de openingstijden om er te kunnen eten en drinken aangenaam ruim. Ook als je geen hotelgast bent kun je er met je dinerbon of dinercheque namelijk al vanaf 7 uur ‘s morgens terecht. De deuren van het restaurant gaan uiteindelijk om 11 uur ‘s avonds dicht. Zoals je dat eigenlijk als vanzelfsprekend van een restaurant in een hotel mag verwachten kun je het elke dag van de week bezoeken.

Omdat je al vanaf de vroege ochtend aan mag schuiven, betekent dit dus ook dat je er – net als de hotelgasten – van het ontbijtbuffet gebruik mag maken. Voor dit ochtendbuffet geldt een vast all you can eat tarief per persoon. Uiteraard ben je ook later op de dag meer dan welkom bij Restaurant Hoogeveen, want het vriendelijke personeel en de keukenbrigade zorgen er graag voor dat je van een smakelijke lunch of overheerlijk diner wordt voorzien. Heb je rond het middaguur trek in een lichte lunch, dan biedt dit restaurant je onder meer keuze uit verschillende uitsmijters, club sandwiches en soepen. Voor de grotere trek prijken er diverse salades en plate-gerechten met vlees of vis op de lunchkaart. Als je er de voorkeur aan geeft om bij Restaurant Hoogeveen te gaan dineren, dan kun je er volledig a la carte een keuze maken uit tal van heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten, waaronder exclusieve smaaksensaties zoals gerookte zalmfiletroosjes met verse roomkaas en wildzwijnbiefstuk. Wil je echt veel smakelijks voor je geld, kies dan voor het goedkope maandmenu van dit restaurant.

Als het moment is aangebroken dat je je bij Restaurant Hoogeveen genuttigde dranken en spijzen af moet gaan rekenen kun je daarvoor natuurlijk probleemloos (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon benutten.

Nog belanrgijk: uw dinerbon of dinercheque is alleen geldig in het hotel restaurant en niet bij Yume.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10