Restaurant Parthenon

Dinerbon Apeldoorn Restaurant Parthenon
Adres
Raadhuisplein 8
7311 LK Apeldoorn
Telefoon
055 - 5222323
Dinerbon Apeldoorn Restaurant Parthenon
Dinerbon Apeldoorn Restaurant Parthenon
Dinerbon Apeldoorn Restaurant Parthenon

Let op!: Bij dit restaurant kunt u geen papieren (e-)vouchers inleveren

Kom met uw Diner Cadeau Dinerbon naar Parthenon en ontdek de Griekse sfeer en wereldberoemde gerechten van de Griekse keuken! Of u nu een gezellig diner met z'n tweetjes wilt hebben, een snelle hap, of een uitgebreide catering, bij Parthenon kan het allemaal. U vindt dit bijzondere restaurant onder het oude raadhuis van Apeldoorn, in het levendige hart van deze mooie stad. Een bijzondere combinatie, van twee verschillende eeuwenoude culturen onder één dak! Uw Dinercheque accepteren wij graag!
In de keuken van restaurant Parthenon werken geestdriftige koks vol passie met verfijnde ingrediënten en zij zullen u overdonderen met hun ongebreidelde kookkunst. De ene na de andere schaal wordt op de tafel getoverd. en u zult met volle teugen genieten van de heerlijke Griekse koude en warme voorgerechten, grillgerechten, vleesspecialiteiten, visspecialiteiten en heerlijke desserts. Kijkt u ook zeker naar onze specialiteiten zoals lamsbout uit de oven met tijmroomsaus, een heerlijke moesaka of ossenhaas met spinazie, Metzovela kaas en verse truffel! Daar kunt u allemaal met uw Dinerbon van genieten!

Restaurant Parthenon is gemakkelijk bereikbaar! Onder de markt is plaats voor meer dan 600 auto's. Bij het naar boven gaan loopt u bijna de keuken van Parthenon binnen. Eenmaal in het restaurant kunt u relaxen aan de gezellige bar en even uitblazen van een drukke dag voordat u aan tafel gaat of na het diner nog lekker even nakletsen.
In ons restaurant zijn 100 zitplaatsen verdeeld over 4-persoons tafels met uitzicht over het Marktplein en Raadhuisplein. Heeft u iets te vieren of wilt u gezellig uit eten met uw familie of collega's? Ook dat willen wij voor u regelen! Bij Parthenon maken wij onze klanten graag blij! Kom dus eens langs, ook met uw Dinercheque !

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10