Restaurant De Prins

Dinerbon Buren Restaurant De Prins
Adres
Peperstraat 25
4116BG Buren
Telefoon
034 4571261
Dinerbon Buren Restaurant De Prins
Dinerbon Buren Restaurant De Prins

Restaurant De Prins – Buren

 

Buren is ook wel de Oranjestad en daarom is de naam van Restaurant De Prins natuurlijk niet zo raar. In het dorp Buren, gelegen in de Betuwe, is genoeg te doen. Om de hoek van het restaurant liggen het Oranjemuseum en het Koninklijk Marechaussee Museum. Ook zijn er veel leuke winkeltjes in Buren. Daarnaast is er in de omgeving ook veel te doen. Zo kunt u kanoën op de Linge, fietsen langs de fruitbomen of het bloesem of fietsen over de dijken. Voor, na of tijdens een van deze leuke activiteiten is Restaurant De Prins de perfecte plek om even uit te rusten.

 

De lunchkaart biedt voor ieder wat wils. Er is keuze uit soep, salade en meerdere belegde broodjes. Wat ook gezellig is, is komen borrelen. Voor bij de borrel is er ook genoeg keuze voor lekkere hapjes. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit nacho’s, brood met smeersels, mini loempia’s of een bittergarnituur. Voor het diner is er een ruim aanbod. Bij de voorgerechten is er bijvoorbeeld keuze uit gin-tonic zalm, salade met gerookte makreel of witlof-pastinaak soep. Bij de hoofdgerechten kunt u onder andere kiezen uit kabeljauwfilet of rode biet falafel. Bij de nagerechten kunt u bijvoorbeeld kiezen uit kokos limoenparfait, pure chocolademousse of een kaasplankje.

 

Restaurant De Prins in Buren is elke doordeweekse dag geopend vanaf 17:00 in de wintermaanden. Deze zijn van september tot april. In de zomermaanden, van april tot september, is Restaurant De Prins geopend vanaf 12 uur. Op zaterdag is het restaurant altijd vanaf 12 uur open en op zondag is het altijd open vanaf half 11. Restaurant De Prins sluit altijd om 21:00. Als u langskomt, neem dan ook uw dinerbon of dinercheque mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10