Prins Heerlijk Geldermalsen

Dinerbon Geldermalsen Prins Heerlijk Geldermalsen
Adres
Herman Kuijkstraat 72
4191 AL Geldermalsen
Telefoon
0345 505 341
Dinerbon Geldermalsen Prins Heerlijk Geldermalsen
Dinerbon Geldermalsen Prins Heerlijk Geldermalsen
Dinerbon Geldermalsen Prins Heerlijk Geldermalsen

Geniet in een huiselijke sfeer bij Prins Heerlijk in Geldermalsen

Prins Heerlijk in Geldermalsen is gevestigd in het centrum en heeft door het pittoresk stadsboerderijtje een huiselijke en gezellige sfeer. Of je nu uit eten gaat met een zakenpartner, met vrienden, met het gezin of alleen met je partner, iedere groep is met de dinercheque van harte welkom. Het team van Prins Heerlijk in Geldermalsen doet er alles aan om het naar je zin te maken en om je beleving zo goed mogelijk te maken. Jonge eters kunnen zich goed vermaken in de leuke kinderhoek en zodra het lekker weer is, nodigt het mooie terras zich uit om plaats te nemen

De gevarieerde lunchkaart van Prins Heerlijk in Geldermalsen

Met jouw cheque kun je ervoor kiezen om te komen lunchen bij Prins Heerlijk in Geldermalsen. Je hebt met de dinerbon de keuze uit diverse lekkere salades, sandwiches en verschillende warme gerechten. Ook heb je de keuze uit een lekkere tapaslunch, waarbij je meerdere gerechten met elkaar gaat delen. Kom je wat later op de dag langs, dan kan een High Wine, een High Beer of een High Tea wel iets voor je zijn. Van maandag tot en met zondat is de keuken van Prins Heerlijk in Geldermalsen geopend van 11.00 tot 22.00 uur.

Vis-, vlees- en vegetarische gerechten met de dinercheque bij Prins Heerlijk in Geldermalsen

Schuif je in de avond aan bij Prins Heerlijk in Geldermalsen, dan heb je de keuze uit diverse vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Ook kun je met het SamSam menu verschillende gerechten met elkaar combineren. Ideaal als je het lastig vindt om een keuze te maken uit de gevarieerde en overheerlijke kaart. Kom je binnenkort met je dinerbon langs bij Prins Heerlijk in Geldermalsen?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10