Restaurant Veldzicht

Dinerbon Oosterwijtwerd Restaurant Veldzicht
Adres
Schoolweg 4
9911PA Oosterwijtwerd
Telefoon
0596 855955
Dinerbon Oosterwijtwerd Restaurant Veldzicht
Dinerbon Oosterwijtwerd Restaurant Veldzicht

Bent u op zoek naar een leuk restaurant in Oosterwijtwerd waar u met uw dinerbon heerlijk kunt komen lunchen of dineren? Dan hebben wij nu zeer goed nieuws voor u. U bent met uw dinercheque namelijk van harte welkom bij Restaurant Veldzicht aan de Schoolweg 4. In een prachtig vrijstaand gebouw is een gemoedelijk restaurant gevestigd, waar u iedere donderdag tot en met maandag terecht kunt met vrienden, familie, collega’s en andere kennissen. Op dinsdag en woensdag is het restaurant geopend wanneer u met een groep van zeven personen of meer reserveert. Het restaurant is prachtig gelegen in een natuurrijke omgeving en het ligt bovendien aan het water. U kunt een bezoek aan het restaurant daardoor zeer goed combineren met een prachtige tocht in een van de kano’s die u bij Restaurant Veldzicht kunt huren.

Op het menu van Restaurant Veldzicht staan uiteenlopende gerechten die allen worden bereid van verse en ambachtelijke ingrediënten. Een voorbeeld van een gerecht dat u met uw dinerbon kunt bestellen is de bonenschotel met pompoen en paddenstoelen. Ook kunt u kiezen voor de vis van de dag met een zorgvuldig uitgekozen begeleidende saus. Uiteraard kunt u ook heerlijke desserts verkrijgen. Probeer de pannacotta van het seizoen met sinaasappel roomijs of ga voor een biertiramisu. Dit is een tiramisu met ketter bier van de firma Bax.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit landelijke restaurant aan het water? Twijfel dan niet langer en reserveer een tafel in dit restaurant met uw dinercheque. Wij wensen u een mooie middag of avond uit toe!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10