De Veestallen

Dinerbon Breda De Veestallen
Adres
Speelhuislaan 150
4815CJ Breda
Telefoon
076 3034838
Dinerbon Breda De Veestallen
Dinerbon Breda De Veestallen

De Veestallen in Breda is een grand café en restaurant. Hier kun je met je Dinerbon terecht voor je lunch en diner, maar ook om lekker te borrelen in het café of op het terras bij mooi weer. Daarnaast kun je de Dinercheque ook inzetten als je een feestje of evenement wilt organiseren bij De Veestallen. Dit kan gaan om een bruiloft, een zakelijk evenement of een high tea. De Veestallen opent iedere dag, behalve op zondag vanaf 11:00 uur met koffie en gebak. Dit is een goed begin van de ochtend, waarna je zo verder kunt gaan met de lunch.

Lobster Monday

Kreeft is een lekkernij die veel mensen ook als een luxe ervaren. Heb jij nog nooit kreeft gehad? Neem dan je Dinerbon op een maandag mee naar De Veestallen en profiteer van de Lobster Monday. Je krijgt voor de vaste prijs van € 27,50 een hele kreeft met alle garnituur erbij geserveerd. Natuurlijk is kreeft voor de eerste keer eten niet gemakkelijk, want hoe pak je dit aan? Bij de Veestallen hoef je je daar geen zorgen om te maken, want het personeel zal je alles vertellen over hoe je op de perfect manier kreeft kunt eten.

Lunchen bij De Veestallen

De Veestallen heeft een zeer uitgebreide lunchkaart, waarbij je veel keuze hebt uit verschillende soorten gerechten. Je kunt kiezen uit diverse belegde broodjes, salades, een uitsmijter of een soep. Maar heb je grote trek, dan kun je voor een vast bedrag ook kiezen voor een 3-gangen lunchmenu. Je eigen voorgerecht en lunchgerecht van de kaart kiezen kan natuurlijk ook. Een aparte sectie op de lunchkaart vormt de schaal- en schelpdieren. Daarbij kun je luxueus lunchen met kreeft of Zeeuwse oesters.

Dineren bij De Veestallen

Ook als je met je Dinercheque bij De Veestallen gaat dineren, heb je veel keuze uit verschillende soorten gerechten. Lust jij alles wel en laat jij je graag verrassen? Kies dan voor het menu van de chef. Dit is een 4-gangen verrassingsmenu voor € 32,50. Wat je krijgt is een verrassing, maar reken erop dat het zeker zal smaken. Maar je kunt natuurlijk ook je voorgerecht, hoofdgerecht en dessert a la carte bestellen.

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10