L Anatra

Dinerbon Breda L Anatra
Adres
Haagdijk 9
4811 TN Breda
Telefoon
076 - 5223247

L’Anatra is te vinden bij de Haagdijk in het altijd gezellige Breda. L’Anatra is het Turkse woord voor ‘’eend’’ en het zal u dus ook niet verbazen dat er voortreffelijke Turkse specialiteiten te krijgen zijn. U kunt nu ook bij L’Anatra dineren met uw Dinerbon. Het restaurant staat bekend om haar typische Turkse gastvrijheid. Het personeel is vriendelijk en zeer gemotiveerd om u een leuke avond te bezorgen. U kunt hier terecht van dinsdag tot en met zondag tussen 16:00 en 22:00.

Bij L’Anatra kunt u met uw Dinerbon kennis maken met de authentieke Turkse keuken. Begin de avond goed en bestel een heerlijk mozaïek van meze’s. Dan krijgt u een verassende samenstelling van diverse koude en warme Turkse voorgerechten. Bestel daar ook een Turks glas rode of witte wijn bij. Dat heeft u zeker nog nooit eerder geprobeerd! De gastheer Osman zal u direct wijzen op het lamsvlees, een specialisme van L'Anatra. Met een mix van inheemse kruiden wordt het lamsvlees omgetoverd tot een heerlijk gerecht. Dit kunt u ook met uw Dinercheque bestellen! Daarnaast heeft u de keus uit diverse Börek (deeggerechten) en Dolma (gevulde bladeren of groenten). Ervaar unieke smaakcombinaties in het beste Turkse restaurant van Noord-Brabant.

Wilt u graag meerdere dingen proberen en uitgebreid tafelen met uw Dinercheque? Bestel het verassingsmenu van acht gangen van €32,50. Dan beleeft u een ware wandeling door de Turkse keuken. Dit is ook een leuke manier om een romantische avondje uit of een gezellig vriendendiner door te brengen. Tot snel bij L’Anatra!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews