L Anatra

Dinerbon Breda L Anatra
Adres
Haagdijk 9
4811 TN Breda
Telefoon
076 - 5223247
Dinerbon Breda L Anatra
Dinerbon Breda L Anatra

L’Anatra is te vinden bij de Haagdijk in het altijd gezellige Breda. L’Anatra is het Turkse woord voor ‘’eend’’ en het zal u dus ook niet verbazen dat er voortreffelijke Turkse specialiteiten te krijgen zijn. U kunt nu ook bij L’Anatra dineren met uw Dinerbon. Het restaurant staat bekend om haar typische Turkse gastvrijheid. Het personeel is vriendelijk en zeer gemotiveerd om u een leuke avond te bezorgen. U kunt hier terecht van dinsdag tot en met zondag tussen 16:00 en 22:00.

Bij L’Anatra kunt u met uw Dinerbon kennis maken met de authentieke Turkse keuken. Begin de avond goed en bestel een heerlijk mozaïek van meze’s. Dan krijgt u een verassende samenstelling van diverse koude en warme Turkse voorgerechten. Bestel daar ook een Turks glas rode of witte wijn bij. Dat heeft u zeker nog nooit eerder geprobeerd! De gastheer Osman zal u direct wijzen op het lamsvlees, een specialisme van L'Anatra. Met een mix van inheemse kruiden wordt het lamsvlees omgetoverd tot een heerlijk gerecht. Dit kunt u ook met uw Dinercheque bestellen! Daarnaast heeft u de keus uit diverse Börek (deeggerechten) en Dolma (gevulde bladeren of groenten). Ervaar unieke smaakcombinaties in het beste Turkse restaurant van Noord-Brabant.

Wilt u graag meerdere dingen proberen en uitgebreid tafelen met uw Dinercheque? Bestel het verassingsmenu van acht gangen van €32,50. Dan beleeft u een ware wandeling door de Turkse keuken. Dit is ook een leuke manier om een romantische avondje uit of een gezellig vriendendiner door te brengen. Tot snel bij L’Anatra!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10