Bed & Breakfast Casa Di Renzo

Dinerbon Goirle Bed & Breakfast Casa Di Renzo
Adres
Tilburgseweg 32
5051AH Goirle
Telefoon
06 50613343
Dinerbon Goirle Bed & Breakfast Casa Di Renzo
Dinerbon Goirle Bed & Breakfast Casa Di Renzo
Dinerbon Goirle Bed & Breakfast Casa Di Renzo
Dinerbon Goirle Bed & Breakfast Casa Di Renzo

Kan je de Franse en Italiaanse keuken waarderen en eet je graag in een monumentale omgeving? Casa Di Renzo is een restaurant met een maatschappelijke functie in hartje Goirle. Terwijl je ontspannen borrelt, dineert, luncht of een pizza eet, help je mensen met autisme werkervaring op te doen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen en beter voorbereid zijn op de arbeidsmarkt. Het restaurant heeft bovendien een mooi terras waar het goed toeven is. Dat wordt dus genieten met je Dinerbon, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld.

Ervaren koks bereiden alle gerechten vers voor je. Goed lunchen doe je met een rijk belegde Renzo-bol, een uitsmijter of een salade. Samen van een smakelijke maaltijd genieten is natuurlijk nog gezelliger, dus je kan ook met elkaar de lekkernijen delen van een luxe lunchplank, waarop brood, vissoorten, vleeswaren en kaas te vinden zijn. De dinerkaart wisselt met de seizoenen. Voor elk gerecht is er ook een speciaal geselecteerde wijn die er perfect bij past. Bij de hoofdgerechten vind je veel visspecialiteiten. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de vangst van de dag. De vleesgerechten gaan van ossenhaas en lamsfilet tot Gelderse landhoender. Vind je het fijn als een restaurant veel aandacht heeft voor het serveren van streekspecialiteiten? Dan kan je met je Dinercheque zeker langskomen! Ook vegetariërs worden verwend met verfijnde smaakcombinaties. Behalve met streekproducten kookt de kok bovendien met de lekkerste producten uit Italië.

Casa Di Renzo, dat gevestigd is in een gerenoveerd klassiek pand, ademt een warme sfeer uit. Het is rustig en smaakvol ingericht, zodat de mooie ruimte goed tot zijn recht komt. Kinderen kunnen hier gezellig spelen in de speeltuin en hoeven zich dus geen moment te vervelen. Het gastvrije, vriendelijke personeel zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en dat je je welkom voelt. Met jong en oud kan je hier komen genieten van mooi opgemaakte gerechten, zodat je je Dinercheque of Dinerbon optimaal kan besteden. Kom naar de Tilburgseweg 32 in Goirle voor een Franse of Italiaanse beleving!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10