Brasserie Het Vrolijke Schaap

Dinerbon Oudenbosch Brasserie Het Vrolijke Schaap
Adres
Fenkelstraat 23
4731 JA Oudenbosch
Telefoon
0165-310100
Dinerbon Oudenbosch Brasserie Het Vrolijke Schaap
Dinerbon Oudenbosch Brasserie Het Vrolijke Schaap

Brasserie Het Vrolijke Schaap nabij het religieus erfgoed van Oudenbosch

Brasserie Het Vrolijke Schaap is gevestigd in het centrum van Oudenbosch. In de nabije omgeving kun je je prima een dag vermaken, aangezien het religieus erfgoed van Oudenbosch niet ver van het restaurant ligt. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de in romaanse stijl gebouwde Basiliek H.H. Agatha & Barbara, de Kapel van St. Louis, het Volkenkundig Museum, het Natuurhistorisch Museum, het Nederlands Zouavenmuseum en het Arboretum. Brasserie Het Vrolijke Schaap ligt tegenover de monumentale Nederlands Hervormde Kerk uit 1819. Wellicht combineer je een bezoek aan het restaurant met een leuke wandel- en fietstocht door het bosgebied en agrarisch landschap.

Brasserie Het Vrolijke Schaap staat garant voor een informele en gezellige ambiance

Geniet je graag in een informele en gezellige ambiance, dan is Brasserie Het Vrolijke Schaap hét restaurant waar je je dinercheque uit kunt geven. Tijdens de zonnige dagen van het jaar kun je heerlijk vertoeven op het voorterras, maar er is ook een beschutte patio achter de zaak. Tip! Houd de website in de gaten. Regelmatig worden en leuke wijn- en thema-avonden georganiseerd. Hierdoor kun je met je dinercheque gerechten uit een bepaald land of cultuur uitproberen. Het restaurant vindt je aan de Fenkelstraat 23.

Brasserie Het Vrolijke Schaap is woensdag tot en met zondag geopend

Je dinerbon kun je bij Brasserie Het Vrolijke Schaap van woensdag tot en met zondag uitgeven. Op woensdag en donderdag sluit het restaurant om 22:00 uur, de overige dagen is het restaurant een uurtje later open. Heb je vragen over de menukaart, wil je graag weten wanneer er een bepaalde thema-avond wordt georganiseerd of wil je simpelweg reserveren met je dinerbon? In alle gevallen kun je contact opnemen door te bellen met het personeel van Brasserie Het Vrolijke Schaap. Kom jij binnenkort een keer langs in het leukste restaurant van Oudenbosch?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10