Brasserie Tivoli

Dinerbon Oudenbosch Brasserie Tivoli
Adres
Markt 68
4731HR Oudenbosch
Telefoon
+31 (0)16 572 6996
Dinerbon Oudenbosch Brasserie Tivoli

Brasserie Tivoli is al vele tientallen jaren een bekende naam in Oudenbosch. Je vindt de horecagelegenheid in het voormalige broederhuis van de broeders van Saint Louis aan de Markt 68. Het statige pand ademt zowel van binnen als van buiten de sfeer van lang vervlogen tijden uit, maar is daarentegen ook een aangename, informele plek die je gerust als een typische dorpsbrasserie zou kunnen omschrijven. Tivoli beschikt over een groot terras waar het op dagen met mooi weer goed toefen is. Geniet er van een hapje en een drankje terwijl je uitkijkt op de indrukwekkende Basiliek van de H. H. Aghata en Barbara aan de overkant van het marktplein. Tivoli is op maandag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er van 11 uur ‘s morgens tot middernacht met je dinerbon of dinercheque terecht.

Met het oog op de openingstijden is de brasserie de ideale plek voor het nuttige van een smakelijke lunch of een heerlijk diner. Het is tot uiterlijk 4 uur ‘s middags mogelijk om de gerechten die je op de lunchkaart aantreft te bestellen. Voor wat betreft het lunchaanbod kun je bij Tivoli onder andere kiezen uit diverse soepen, salades, uitsmijters, panini’s en broodgerechten. Heb je tijdens je lunch al trek in een lekkere warme hap, dan kunnen de vriendelijke personeelsleden van de brasserie je voorzien van onder meer saté van kippendijen, bourgondische kroketten of een Angus hamburger. Voor wat betreft het diner biedt Tivoli een uitgebreide menukaart vol met smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten. Vanzelfsprekend kun je al die gerechten los bestellen, maar het is ook mogelijk om voor een vaste prijs per persoon een compleet 3-gangendiner te arrangeren, zodat je nóg meer waar voor je geld krijgt. Voor alle volledigheid: de brasserie heeft ook een speciaal culinair aanbod voor vegetariërs en kinderen.

Wil je je dinercheque of dinerbon voor iets écht bijzonders benutten, dan kan Tivoli een High Tea voor je organiseren waarbij je onder het genot van diverse theesmaken geniet van eigentijdse zoete en hartige lekkernijtjes. De brasserie biedt haar gasten overigens ook een alcoholische variant op de High Tea aan. In dat geval wordt de proeverij als High Beer of High Wine omschreven.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10