Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend

Dinerbon Den Burg (Texel) Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend
Adres
Kogerstraat 94
1791 EV Den Burg (Texel)
Telefoon
0222 - 313 301
Dinerbon Den Burg (Texel) Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend
Dinerbon Den Burg (Texel) Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend
Dinerbon Den Burg (Texel) Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend

Op het leukste plekje in Den Burg vindt u Hotel-Restaurant Koogerend; van Texel tot ver op het vasteland befaamd om zijn vriendelijke medewerkers en prettige ambiance. Een prachtige locatie om neer te strijken na heerlijk uitwaaien op het strand, een fietstocht door de prachtige bossen of een bezoekje aan het gezellige centrum van Den Burg. U kunt hier gewoon met uw Dinerbon betalen.

In de brasserie van het hotel kunt u ’s avonds genieten van een heerlijk driegangenmenu met een goed stuk vlees of een malse moot vis. Proef de overheerlijke lokale specialiteiten en andere smaakvolle gerechten in ruil voor uw Dinercheque. Omdat er veel met seizoensgebonden en verse producten wordt gewerkt, wisselen de menu’s regelmatig en wordt u elke keer weer verrast! Wat dacht u van een Texelse lamsham geserveerd op een bedje van sla met honing-mosterddressing als voorgerecht, gevolgd door een verrukkelijke Noordzeeschol en een coupe advocaat als afsluiter? Blijft u een nachtje slapen? Dan is het ook mogelijk om uw Dinerbon in te ruilen voor het uitgebreide ontbijtbuffet. Geef het zeker even door wanneer u dieetwensen heeft, dan houdt de keuken hier rekening mee!

Of u nu in de zomer- of wintermaanden komt, het is altijd heerlijk toeven op dit idyllische eiland. Met slechts enkele kilometers afstand van duin en strand is Hotel-Restaurant Koogerend de perfecte uitvalsbasis wanneer u op zoek bent naar rust, een veelzijdig landschap en schilderachtige dorpjes.  Geniet van een hapje en drankje op het gezellige zonnige terras of laat u verwennen met appetijtelijke gerechten in de brasserie. Denkt u eraan om uw Dinercheque mee te nemen? 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan