Robuust (Ma t/m Do)

Dinerbon IJsselstein Robuust (Ma t/m Do)
Adres
Boerhaaveweg 43
3401MN IJsselstein
Telefoon
030 3074314
Dinerbon IJsselstein Robuust (Ma t/m Do)
Dinerbon IJsselstein Robuust (Ma t/m Do)

Let op: Robuust neemt de Diner Cadeaukaart alleen in van maandag t/m donderdag.

Wil je uit eten in IJsselstein in een mooie en eigentijdse ambiance? Kom dan met je Dinerbon naar Robuust. Robuust is een zeer toepasselijke naam, want het interieur bestaat uit robuuste houten meubilair en relaxte zitbanken, waardoor je een authentieke sfeer mag beleven. Bij Robuust kun je genieten van een lunch, een diner en grill, maar je kunt hier ook terecht als je onder het genot van een drankje of borrel lekker wilt bijkletsen met vrienden. Heel populair is ook de biertafel, waar je je eigen biertje kunt tappen en met vrienden even kunt ontspannen. Met een Dinercheque heb je dus alle mogelijkheden om optimaal te ontspannen en te genieten in Robuust.

Lunch

Wil je een kleine lunch of een uitgebreide lunch? Bij Robuust is alles mogelijk. Voor de kleine trek heb je de keuze uit verschillende belegde broodjes. Heb je tijdens je lunchpauze alle tijd, dan kun je ook kiezen voor een uitgebreide lunch met salades, heerlijke saté, maar ook vlees- en kipgerechten. Je kunt je lunch binnen opeten, maar niets is lekkerder om bij mooi weer in het zonnetje op het terras te zitten. Ook voor een lunch kun je gewoon je Dinerbon gebruiken. Heb je alle tijd, dan kun je aan het einde van de middag ook van de borreltijd genieten. Een borrel, een kop koffie of een frisdrank, met daarbij stukjes harde worst is bijvoorbeeld op vrijdag de start van een goed weekend.

Diner

Bij een restaurant met de naam Robuust, moeten er voor het diner ook robuuste gerechten op de kaart staan. Je geniet hier met je Dinercheque van goede rundvleesgerechten, hamburgers, kip of buikspek van het varken aan het spit. Bij Robuust weten ze tenminste wat een stuk goed vlees is. Natuurlijk drink je hier ook een lekker drankje bij, zoals een heerlijke biertje.

De biertafel

De biertafel is heel leuk om te gebruiken met een vriendengroep. Aan de biertafel staat een grote bierfust met een kraan. Zo kun je gezellig met z'n allen lekker zelf je eigen biertje tappen. De bierfust wordt aan het begin en het einde gewogen om het aantal getapte biertjes te berekenen. En natuurlijk kun je aan de biertafel ook een hapje eten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10